Data: 05/10/2015

Font: (enllaç trencat)

Autor: Sergi Ruiz

El Sants goleja en el derbi contra el Martinenc

Un hat-trick de Navarro i un gol de Peke li atorguen la victòria del derbi al Sants, que acaba el partit amb nou jugadors.

En una primera part de més control de la pilota que d'ocasions clares de perill, Peque es va encarregar d'obrir la llauna per al conjunt santsenc. Navarro, des de l'extrem esquerra, feia creuar la pilota per tota l'àrea fins els peus de Peke, que amb un potent xut creuat batia Carulla i estrenava el seu compte golejador d'aquesta temporada.

Amb el resultat a favor, el conjunt de Tito Lossio va seguir fent el seu joc de possessió, davant d'un Martinenc que només va gaudir espantar el Sants amb un xut de Tamba des de la frontal de l'àrea que s'estavellava al travesser de la porteria de Carlos.

A la segona part el partit va embogir. Amb els homes d'Agustín Vacas més endollats i abocats a l'atac i el Sants intentant aprofitar-se dels espais que deixaven els visitants, les anades i tornades van ser constants.

La vocació ofensiva dels del Guinardó es va veure incrementada a rel de les dues expulsions que va patir el Sants. La primera al minut 54, quan Gala veia la vermella directe per protestar a l'àrbitre un cop de colze que havia rebut en una jugada anterior. La segona vermella directa, cinc minuts després, la veia Arbulu per una contundent entrada sobre Àlex.

La reacció del verd-i-blancs a les dues expulsions, en comptes d'abaixar els braços, va ser la d'aguantar les arribades rivals i sortir a la contra a la mínima opció. En dues d'aquestes, als minuts 63 i 76, Navarro perforava la porteria i establia el 2 a 0 primer i 3 a 0 després. Ambdues jugades començaven amb una pilotada llarga per Navarro que, sol davant Carulla, des de la dreta creuava la pilota per enviar-la al fons de la xarxa en dues ocasions.

La sentència arribaria al minut 84 des dels onze metres. Fran, després d'una bona combinació amb Fabregat, entrava a l'àrea on rebia una entrada de Casillas. A més, el jugador del Martinenc veia la targeta vermella segons després per una empenta a Edgar que l'àrbitra va interpretar com a agressió. Sergio Navarro era l'encarregat de xutar i transformar el penal que deixava sentenciar el partit amb un contundent 4 a 0 al marcador.

Una nova victòria al Camp de l'Energia, la UE Sants suma 10 punts i se situa segon per darrera de la UE Horta, que amb 11 punts lidera el grup 1 de Primera Catalana. Amb els tres gols d'aquesta jornada, Sergio Navarro ja n'ha marcat 6 i s'escapa a la classificació pel màxim golejador de la categoria.