Sants - Viladecans

Data: 30/08/2015

Autor: Tania Soler

Derrota en l'últim partit de pretemporada

El partit va començar molt tranquil i la primera ocasió de perill no va arribar fins el quart d'hora de joc, quan Fran va xutar una falta des de la frontal que Cristian aturava sense problemes. Poc després era Miguel, del Viladedcans, qui ho intentava xutant, fins a tres vegades, des de l'interior de la petita, però la providencial actuació de Carlos i de la defensa blanquiverda van impedir que s'inaugurés el marcador. El partit semblava estava molt igualat, però en el minut 32 els visitants van aconseguir el 0-1 després d'una jugada personal de Fran Orellana, que es va quedar sol davant de Carlos i no va perdonar. El Sants ho seguia intentant, però no acabava de definir i es va arribar al descans amb el resultat en contra.

En el segon temps els locals semblava que sortien més contudents i als pocs minuts Arbulu feia una jugada per la banda que Peque no va saber aprofitar. Mica en mica el joc es va anar equilibrant amb múltiples ocasiones per ambdues bandes que ningú sabia resoldre. En el últims minuts el Sants va ser superior amb un bon domini del joc que el Viladecans només podia rebatre amb contres, però la bona actuació dels dos porters va impedir que el resultat canviés, finalitzant amb el 0-1 favorable als visitants.

La Copa de Festa Major que atorga l'Ajuntament de Barcelona va ser entregada per Joan Santromà.