UNA MÉS!

Data: 12/05/2015

UNA MÉS!

Els de Tito Lossio superen per 2-1 al Mollet i es mantenen amb opcions de fer-se amb la segona plaça de la classificació

A tres partits pel final de lliga, el Sants és cinquè amb 53 punts i encara té opcions de fer-se amb una segona posició que li permetria jugar l'ascens a Tercera Divisió. Els de Tito Lossio encadenen tres victòries seguides i sis partits sense perdre i, de fet, si es troben a la part alta de la taula és gràcies a un 2015 en què només han perdut dos partits. Davant el Mollet, els de Lossio van signar una gran primera part que els hi va permetre emportar-se el duel per un ajustat 2-1.

Primera part de pitet

El Sants afrontava la cita amb el Mollet amb força baixes. Les de Fran i Guillem per sanció i les d'Espi i Sergio Navarro per lesió i amb Sergio Castillo ja a la banqueta però encara no al 100%. Així, els de Tito Lossio sortirien amb Seco, jugador del Sants B al centre de la defensa i, a la banqueta, esperaria el seu torn l'Albert Garcia, també del filial i migcampista.

El Sants protagonitzaria una gran primera meitat, sobretot durant els primers 35 minuts. Els de Tito Lossio jugarien amb tranquil·litat, amb paciència i amb confiança i portarien la iniciativa en la major part del primers 45 minuts. Així començarien a arribar els primers acostaments, principalment, per una banda dreta on Cristian Fabregat trobaria espais per fer de les seves. Al 9', una centrada de Cristian la picaria amb el peu Peke i la deixaria franca per un Felip Sáez que només hauria d'empentar-la per fer l'1-0.

El gol donaria encara més seguretat a un Sants que començaria a gaudir i a fer gaudir sobre la gespa. Seguirien els de Tito Lossio tocant-la i arribant per bandes de la mà de Cristian, Pau, Peke i Molina. El Mollet provaria de reaccionar i tot i que tindria en alguns moments la possessió no seria capaç de generar perill.

Al 27' el col·legiat marcaria una falta d'aquelles que li van perfectes a Carlos Molina. El lateral la picaria i només la maneta de Pol Flores evitaria que es convertís en gol. El gol, però, arribaria en la següent jugada. I és que el Sants guanyaria un córner i la pilota la remataria magistralment Picolo col·locant-la a l'escaire dreta de la porteria de Flores.

Amb el 2-0 el Sants seguiria generant perill amb una opció per Pau a passada de Gala o una rematada del mateix Gala a la sortida d'un córner. Poc abans d'arribar al descans, però, el Mollet aprofitaria un servei de cantonada per fer el 2-1 via Marc Reyes i això descol·locaria una mica el Sants.

Serien els únics minuts de la primera meitat en què l'equip es mostraria insegur però el Mollet no ho sabria aprofitar per fer l'empat.

Poc control però poc patiment

Al segon temps, ni Sants ni Mollet aconseguirien fer-se amb el control d'un partit que seria força imprecís. La pilota duraria poc als peus dels dos equips però tot i que els blanc-i-verds estarien per moments tancats a la seva àrea, el Mollet només gaudiria d'una oportunitat clara per fer gol en una acció de Valero. Els de Tito Lossio es defensarien bé i mirarien de sortir a la contra. Tot i tenir-ne opcions, però, no acabarien de tirar bé els contracops i els santsencs tampoc inquietarien massa a Flores durant la segona meitat.

El marcador, però, no es mouria i s'arribaria al final amb el 2-1 de la primera meitat. Tres punts importants, que permeten a l'equip sumar la tercera victòria seguida i continuar amb opcions encara de donar la sorpresa i lluitar per la segona posició.

A més, el partit també demostra el bon moment d'un Sants que tot i haver de jugar sense la seva referència en atac -Navarro- i sense homes importants en defensa, també és capaç de resoldre els partits bé i amb victòria.

El proper diumenge l'equip visitarà el rival més difícil de la categoria, un Júpiter que és líder, que encadena quatre victòries seguides i nou partits sense perdre i que té a tocar l'ascens a Tercera Divisió. A la primera volta, els de la Verneda van superar el Sants per 1-2 a l'Energia.