Font: cfmolletue.com

Autor: Xavi Ribas (macyus)

11 mayo, 2015 macyus

Partit de la primera volta al Germans Gonzalvo contra el Sants.

El primer equip va encadenar la tercera derrota contra el Sants. Dues errades defensives van condemnar els molletans a la primera part amb el 2 a 0, però Reyes va escurçar la diferència abans del descans. Tot i això, a la segona part no va haver-hi reacció per banda dels d'Albert Cámara.

Els primers compassos del joc van ser del primer equip i Peque va gaudir d'una ocasió. Però a partir d'aquí dues errades defensives van fer massa mal els molletans. En el minut 9 Felip Sáez va fer l'1 a 0 després d'aprofitar un refús dins de l'àrea i el 2 a 0 va ser en el minut 27 en un córner que remata Adrián Navarro.

El primer equip va reaccionar mitjançant una jugada a pilota aturada en un córner que remata a gol Reyes en el minut 38. A la represa, el Sants es av dedicar a defensar el resultat i el primer equip no va gaudir de cap clara ocasió per fer l'empat.

Amb la derrota, el primer equip ocupa el 9è lloc amb 42 punts. En el proper partit el primer equip rep el CD Montcada al camp Municipal del Germans Gonzalvo amb un horari diferent, es juga a les 17 h.