La Cronica de la Tania

Data: 05/11/2014

Autor: Tania Soler

Primera derrota dels blanc-i-verds com a locals en un partit per oblidar.

La primera meitat va començar amb un gol de Raúl García després d'aprofitar un llançament de falta. El Vic era molt superior i al Sants li costava seguir el ritme del partit, però al cap de pocs minuts Sumarroca, amb una bona jugada individual per la banda, arribava a la frontal de l'àrea on va superar Francesc, aconseguint així l'empat. Tot i que el marcador estava igualat, i els dos equips tenien ocasions, els que realment manaven en el terreny de joc eren els visitants, que remataven un cop rere l'altre, però Carlos, la defensa santsenca i la sort impedien que es tornessin a avançar. Així es va arribar al descans amb l'1-1 al marcador.

En el segon temps, tot i que el Sants no va deixar d'intantar-ho, seguia el domini del Vic, que no va saber transformar les multiples ocasions fins al minut 66, quan Ramonet feia una jugada des de la banda i centrava a Puigdesens, que aconseguia l'1-2. A partir d'aquí va ser un continu atac sense descans i al 73 Puigdesens, un altre cop, aconseguia l'1-3 i al 84 Tena pujava el quart al marcador. El Sants encara va desaprofitar alguna ocasió a l'interior de l'àrea però el Vic ja no fallava, i a pocs minuts del final Raúl García rematava des de l'interior de la petita aconseguint el 1-5 que seria definitiu.

Amb aquest resultat el Sants es posa 8è a la classificació, amb 15 punts, 11 gols a favor i 9 en contra.