Data: 23/10/2014

Font: (enllaç trencat)

Autor: Tania Soler

El Sants empata en el temps afegit i salva un punt a casa

La primera part va estar molt igualada i, encara que tots dos equips pressionaven contínuament, no acabaven les jugades i cap aconseguia el gol. La primera ocasió amb perill va ser pel Farners, després d'una jugada per la banda que Dembo rematava des de la mitja lluna però enviava fora. Al minut 26 Aleix ho provava pel Sants amb un xut des de la frontal de l'àrea gran, però la pilota va acabar a les mans del porter Martí. Els dos equips ho seguien intentant però no va ser fins al minut 34 quan Ricki Sola, amb un fort xut des de mig camp, en el que Carlos no va poder fer-hi res, aconseguia el 0-1 pels visitants, amb el qual s'arribaria al descans, ja que els blanquiverds van tenir un parell més d'ocasions que no van saber aprofitar.
Abans del descans Tito Lossio va haver de fer el primer canvi del partit, ja que Alberto es va lesionar el turmell dret i va ser substituit per Picolo.

En el segon temps el Sants va ser millor, cada vegada pressionava més i creava més perill però, encara que dominava el joc, els pals i el porter visitant impedien l'empat.
En el minut 75 el col·legiat Marcelino Gracia va ser el protagonista de l'anècdota del partit, quan es va lesionar el turmell dret i, després de parar el joc i que els assistents mèdics d'ambdós equips l'atenguessin, va demanar ser substituït per l'àrbitre assistent Fortuny Cuartielles, qui va xiular els últims 15 minuts de partit.
Quan es va reanudar el joc els locals van sortir més revolucionats i no van deixar de buscar l'empat, que no va arribar fins al minut 93, quan Fran aconseguia pujar el 1-1 al marcador amb una rematada des de l'àrea petita, després d'una gran jugada de Gala i Peque per la banda.

Amb aquest resultat el Sants es posa 5è a la classificació, amb 12 punts, 9 gols a favor i 4 en contra.