0-1 Oscar Coll (min. 6).
0-2 Marc Fuentes (min. 37).
0-3 Dawda (min. 48).

Crònica:

El futbol es un joc, i en un joc es pot guanyar, perdre, i en aquest en concret fins i tot empatar, el que no te cabuda es presentar-s'hi i no jugar, que es el que ha fet en aquest partit el Sants.

El Girona com era d'esperar ha vingut sense gaires preocupacions pel resultat final, però en el minut 6 només ells havien tingut la pilota, i en treure un corner, fan un gol olímpic. Badada de tot el Sants. A partir de llavors, com el Sants no reaccionava, no pressionava si no era a prop de l'àrea i no creaven cap perill. Així que els de Girona, com els seus jugadors estan preparats, física i tècnicament, com per jugar un parell de categories mes amunt, s'han dedicat a dominar amb calma fins trobar un forat i xutar. La primera jugada combinada, mes de tres passades seguides, dels santsencs ha arribat cap el minut 24 i ha acabat amb un ràpid contraatac dels de Girona que quasi acaba amb gol. El primer xut, i únic entre pals, del Sants ha arribat un minut mes tard. En el 37 un altre corner en contra del Sants i aquest cop la rematada ha estat de mig error, però Guillem no ha encertat de rebutjar i el 0 a 2 en el marcador.

L'inici de la segona part ha semblat que el Sants s'animava, just tres minuts fins que una passada llarga, de punta a punta del camp, ha servit per enganxar a la defensa avançada i fer el tercer de vaselina davant la sortida del porter. D'aquí al final hem tornat al domini amb calma dels gironins. En l'espai després a la parada per la lesió de Franco, a qui se li ha sortit l'espatlla, el Sants ha tingut un deu minuts d'atacs amb poc perill, però els últims vint minuts han tornat a ser pels de vermell i blanc.

El Sants ha perdut per tant dona igual el que han fet els demès en zona de descens, però la Rapitenca ha guanyat al Vilafranca, el nostre proper rival. Així que, la Rapitenca se'ns ha acostat a punt però el Vilafranca continua a només un punt per davant. El Badalona ha guanyat a la Montañesa, per tant ens treu tres punts, mes un de l'average. I el Vilassar va empatar amb el Sant Andreu, ens retalla un punt i es es queda a només dos nostre però la Rapitenca l'avança i passar a ser el cuer. No gaire, però estem algo pitjor que en començar aquest partit, i si perdem la categoria seran moltes les raons però una d'elles serà aquest partit que hem decidit no jugar.