Data: 19/03/2013 12:21

Font: (enllaç trencat)

Autor: Marc García

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

L'equip de Sants perd el partit al deixar-se sorprendre en 2 jugades a pilota aturada per acabar ensorrant les seves opcions a victòria a casa.
En un dia força gris i amb una intermitent pluja durant tot el partit, l'equip de Sants sabia que el conjunt de Castelldefels és un equip que busca l'atac degut al seu potencial ofensiu, i això és el que sembla que l'equip va volgué explotar.
En molts trams del partit era el conjunt visitant el dominant del joc, però el Sants volia fer mal en les seves transicions mitjançant Dani Illescas o Geri. De fet, seran els dos protagonistes locals i autors dels gols.
En una gran recuperació de Quim al cercle central, una gran passada a l'espai de Peque agafant a contrapeu a la defensa, serà materialitzada per Geri resolent al pal curt a prop del minut 20.
Aquest gol seria un avís pel conjunt visitant, que moderarà el seu joc, fent que les coses s'igualessin per moment a sobre de la gespa sense cap dominador clar en el partit. Fins que poc més tard, a la mitja hora de temps, un servei des de la cantonada serà rematada per un jugador d'alçada com és Carmona al segon pal, aconseguint l'empat picant la pilota sobre la gespa molla, lluny de l'abast de Marc Chueca.
A partir d'aquest gol, esperonà als visitants, que fins al temps de descans, dominaran i tindran ocasions per anar-se'n 1-2 al descans, però Chueca serà l'artífex per evitar-ho (el porter, tot i els 4 gols que encaixarà serà un dels més destacats del matx).
A la represa, potser amb uns visitants més ambiciosos, aconseguiran el seu propòsit que era el de posar-se pel davant en el marcador, i amb un gran jugada, una centrada des de banda dreta de Jonathan, serà rematada sensacionalment per Owono al fons de la xarxa, llançant-se al terra amb una rematada clàssica d'ariet. Aquest cop, farà que els locals haguessin de reaccionar, i així serà, amb una jugada als 5 minuts on Dani Illescas no s'ho pensarà dos cops, i amb un gran xut a la mitja volta posarà el 2-2.
Restaven 20 minuts, on hi haurà molt igualtat, amb ocasions per ambdues bandes, però serà restant 5 minuts, un altre cop des de la cantonada, a on després d'un gran intervenció de Chueca, la defensa no aconseguiria allunyar el perill, sense saber encara com, Carmona novament, tornaria a col·locar la pilota lluny de l'abast de ningú per aconseguir el 2-3, devastador.

Ja en temps de descompte, al minut 93, una passada visitant a l'espai a l'esquena dels defensors, Escudero i Chueca no s'entendran i deixaran el gol fet amb una pilota morta que Araujo a plaer marcarà el definitiu 2-4.