Font: (enllaç trencat)

Autor: Tania Soler

El Sants ja és de Tercera

Els blanc-i-verds aconsegueixen la victòria en el comiat de Primera Catalana.

Abans de començar el partit el club va celebrar el campionat aconseguit, la temporada passada, pel Primer Equip i les lligues i ascensos assolits aquest any en el Futbol Base. Els petits del club van fer el passadís de Campions al Primer Equip blanc-i-verd i posteriorment es va fer a la inveresa, el Primer Equip va fer el passadís al Juvenil C, Benjamins A i B i Infantil A per homenatjar els seus èxits.

El Sr. Francesc Folguera, delegat de la FCF, i el Sr. Jaume Teixidó, membre del Col·legi d'Àrbitres, van fer lliurament d'una placa honorífica a l'ex-President de l'entitat, Vicenç Pérez de Tudela, qui estava al capdavant de la UE de Sants la temporada 16-17. A més també van fer lliurament oficial del trofeu, que la FCF atorga als campions, al capità Adrián Navarro, Picolo.

En l'acte de celebració també van estar presents diferents representants polítics del Districte de Sants - Montjuïc i exdirectius de l'entitat santsenca.

L'encontre va començar amb un penal a favor dels visitants al minut 2 que Adrià va enviar al travesser. Però passat el primer ensurt per als santsencs el joc va estar igualat i sense perill, fins al minut 10, quan Gala s'encarregava d'anotar l'1-0 per al Sants.

A partir d'aquí, tot i que en alguns moments hi va haver tensions entre els dos equips, el joc va ser un continu d'anades i vingudes sense ocasions clares, arribant-se al descans amb el 1-0 per als locals.

En el segon temps es va repetir la tònica de la primera meitat, molt joc al centre del camp i poca feina per als porters. Però a 5 minuts del final Sergio Navarro aconseguia el seu gol i sentenciava el partit, pujant el definitiu 2-0 al marcador.

D'aquesta manera el Sants acaba la Lliga 5è, amb 57 punts, 43 gols a favor i 39 en contra.