El Sants celebra l'ascens a Tercera un any després

Data: 27/05/2018 17:50

Font: Betevé

Autor: Editor esports 

Text:
El Sants celebra l'ascens a Tercera un any després

El Sants diu adeu a la Primera Catalana amb una victòria sobre el Balaguer (2-0)

Editor esports | diumenge, 27 de maig del 2018, a les 17.50

Feia mesos que el Sants sabia que la temporada vinent jugarà a Tercera Divisió i aquest matí ha jugat l'últim partit a Primera Catalana. Els de Tito Lossio han superat el Balaguer per 2 a 0 en un partit que ha tingut festa abans i després. L'equip ha rebut el trofeu que l'acredita com a campió de la temporada passada i, en finalitzar, han pogut celebrar l'ascens amb els aficionats.

Feia més de sis mesos que el Sants sabia que acabés com acabés aquesta temporada, l'equip tindria una plaça a Tercera l'any vinent, un cop el Tribunal Català de l'Esport els va reconèixer com a legítims campions de la temporada passada.

L'Energia s'ha preparat per viure una festa en l'últim partit del Sants a Primera Catalana. Paradeta i dolços personalitzats amb els colors santsencs han donat la benvinguda als aficionats més sorollosos. Avui tocava festa de traca i mocador, especialment de traca. L'equip ha rebut un passadís i n'ha fet uns quants als campions del planter abans que el capità Picolo rebés el trofeu de campions de la temporada passada.
El Sants jugarà a Tercera

Han trigat un any a rebre'l, però l'afició ho ha celebrat igualment. Abraçades i bengales han precedit l'inici del matx contra el Balaguer. Sergio Navarro ha tingut la primera, però el xèrif no l'ha pogut aprofitar. La rèplica lleidatana ha arribat amb un penal sobre Adrián Fernández que ell mateix s'ha encarregat de llançar. El jugador visitant ha tingut certs problemes amb el punt de penal i finalment ha acanat estavellant la pilota al travesser. Els de Tito Lossio s'han refet de l'ensurt de la millor manera, amb l'1 a 0 de David Gala. El partit ha començat a perdre ritme fins que Navarro s'ha inventat un autèntic golàs per tancar el marcador. Un comiat fantàstic a la Primera Catalana. Un cop l'àrbitre ha xiulat el final ha començat la celebració que haurien d'haver fet fa un any.
El Sants celebra l'ascens a Tercera

El Sants s'acomiada de la temporada com a cinquè classificat, però sabent que l'any vinent té una plaça una categoria per sobre. La Tercera Divisió els espera amb els braços ben oberts.