Sants: Carlos (8), Freixi (8), Cuadrillero (7) (Arbulu 46') (6), Alberto (7), Picolo (8), Aleix (6) (Crivillés 46') (7), Cristian (6), Gaudioso (7), Navarro (8) (Beja 87'), Fran (7) i Tomás (7) (Peke 75').

Mollet: Pol (6), Suli (5), Jordi (6) (Cirera 73'), Serrano (5), Guti (6) (Vega 87'), Aitor (6), Chipi (5), Mañosa (5) (Jandro 62') (6), Illescas (5), Juan Pérez (5) i Juancho (6) (Arqués 62') (6).

Àrbitre: Brull Acerete. TG: Fran i Navarro/Jordi, Serrano i Mañosa.

Gol: 1-0, Navarro (2').

Espectadors: 150 persones

El Sants es queda, un cop més, amb els tres punts

Els blanc-i-verds aconsegueixen la setena victòria consecutiva i igualen la seva millor ratxa guanyadora.

Els santsencs van sortir a pel partit des del primer minut. Mostra d'això és que Sergio Navarro anotava el 1-0 al minut 2 de joc, amb una rematada de cap des de l'interior de la petita, després d'un centre per la dreta de Freixi. Pocs minuts després Cuadrillero ho intentava des de lluny, però la pilota sortia fregant el travesser i en el tretze era Tomás qui desaprofitava una altra ocasió.

El Sants dominava clarament el partit, però poc a poc el Mollet va anar guanyant posicions i el joc començava a igualar-se, encara que sense massa ocasions. La millor oportunitat dels visitants no va arribar fins al minut 27, quan Carlos va rebutjar un xut d'Illescas i Juancho també va fallar en el rebot.

Amb el joc més pausat es va arribar al descans amb el 1-0 al marador.

La segona part va començar tranquil·la, però al minut 50 Pol va enviar a córner, amb una mà providencial, un rebuig de Jordi, que hauria aconseguit el 2-0 en pròpia porta. Amb el pas dels minuts el Sants es tornava a fer amb el joc, pressionant i amb ocasions que no van saber materialitzar. Per la seva banda el Mollet només podia jugar al contraatac, i al 69' va tenir la millor ocasió del segon temps amb un xut de Chipi que Carlos va aconseguir rebutjar.

En els últims minuts semblava que els blanc-i-verds començaven a recular, facilitant els atacs del visitant, però els vallesans van desaprofitar una ocasió de Guti i una altra de Serrano, amb pilotes que es van passejar per davant de la porteria.

Ja en el descompte, Peke va tenir dues bones ocasions per sentenciar el partit, però la falta d'encert va impedir ampliar el marcador. D'aquesta manera, el 1-0 de Sergio Navarro seria definitiu i el Sants aconseguia uns altres 3 punts que els manté a la zona alta.

D'aquesta manera el Sants és 4rt, amb 37 punts, 29 gols a favor i 22 en contra.