Data: 23/02/2016

Autor: Sergi Ruiz

23 febrer, 2016 Cròniques, Primer Equip

Sergio Navarro allarga la ratxa del Sants

Un solitari i matiner gol del punta santsenc dóna els tres punts al Sants en el duel contra el Mollet. Els de Tito Lossio encadenen set victòries consecutives i s'estabilitzen en la zona alta de la classificació.

Dos minuts. És tot el que va necessitar Sergio Navarro per marcar el gol de la victòria del partit entre el Sants i el Mollet. Una centrada de Freixi al segon pal que rematava de cap el pitxitxi blanc-i-verd, atorgaria als santsencs la setena victòria consecutiva -igualant el rècord de Pep Marguí la temporada 00-01.

El gol matiner va esperonar als de Tito Lossio a buscar el 2 a 0, però es van topar amb un Mollet molt ordenat en defensa que no concedia espais de manera fàcil. Només jugades ràpides que agafaven les línies defensives a contrapeu feien que el Sants es pogués aproximar tímidament a la porteria de Pol.

Tot i no poder atacar amb claredat, els santsencs no van patir en defensa tret de una ratxa de córners que van gaudir els de David Ortiz i de dos xuts des de la frontal de Illescas i Juancho que van fregar el pal.

L'ocasió més clara que es va viure a la primera part va ser obra de Cuadrillero. Una centrada des del mig del camp del lateral del Sants es va anar enverinant a mesura que la pilota s'aproximava a la porteria del Mollet. Finalment, però, l'esfèric va sortir fregant el travesser.

A la segona part, el Mollet va començar a avançar línies, conscients que només necessitaven un gol per empatar el partit. Tot i això, el Sants va saber aguantar bé al darrera per frenar les jugades de Chipi, Juancho i Illescas.

Amb més espais per atacar i el Mollet més avocat a l'atac que a la defensa, el Sants va buscar guanyar l'esquena dels defenses i desbordar per velocitat i ho va aconseguir amb ràpids contraatacs de Navarro, Tomás i Peke. La pilota, però, no va voler entrar a la porteria.

Una nova victòria que fa que el Sants es mantingui a les posicions capdavanteres de la classificació amb 37 punts -els mateixos que Horta, Manresa i Tona i un menys que el líder, el Vilassar de Mar- a l'espera de tancar el Tourmalet de febrer amb el derbi contra el Martinenc.

SANTS: Carlos, Freixi, Fran, Alberto, Picolo, Cuadrillero (Arbulu, 46'), Cristian Mulero, Aleix (Crivillés, 46'), Gaudioso, Tomás (Peke, 75') i Sergio Navarro (Bejarano, 85').

MOLLET: Pol, Suli, Jordi (Cirera, 73'), Serrano, Guti (Vega, 87'), Aitor (Gurrea, 83'), Mañosa (Jandro, 63'), Chipi, Juan Pérez, Juancho (Arqués, 63') i Illescas.

GOLS: 1-0 (2') Sergio Navarro.

ÀRBITRE: Brull Acerete. T.L.: Ha amonestat als locals Fran i Sergio Navarro i als visitants Mañosa, Jordi i Serrano.