Partit suspès abans d'hora

Data: 26/01/2009

Font: (enllaç trencat)

Autor: Isa 

Text:
Partit suspès abans d´hora

L'agressió d´un aficionat a un dels assistents del partit d´ahir entre el Sants i la Gimnàstica Iberiana va significar el final del partit quan encara quedaven per disputar-se uns dotze minuts. Francesc Martorell, col·legiat del partit, va suspendre l´enfrontament quan l´equip de Pep Margui guanyava per 3 gols a 1, i va abandonar el terreny de joc acompanyat pels assistents i per una dotació dels Mossos d´Esquadra.

Aquests fets van robar-li el protagonisme a tot el que havia passat dins del terreny de joc, i van deixar el partit inacabat, tot i que ben encarat pels jugadors santsencs. El conjunt de Margui va marxar al descans per davant en el marcador, després que Morales, al minut 40, avancés el Sants en el marcador aprofitant un rebot després d´una bona acció de Bricio refusada pel travesser.

Però tot just reanudar-se el partit, la Gimnàstica Iberiana va dir la seva. Héctor feia l´1 a 1 i semblava que tot tornava a començar. El partit mantenia la igualtat en el joc que s´havia vist des del principi, tot i que el Sants, sobretot en el centre del camp, semblava jugar més còmode. Martorell va xiular dos penals favorables al Sants, un d´ells va significar la primera expulsió pel líder del campionat, mentre que en una altra falta, l´equip de la Zona Franca es va quedar amb 9. Siles va transformar les dues penes màximes i la Gimnàstica Iberiana es trobava amb dos homes menys al camp de Magòria i amb un 3 a 1 que semblava impossible de remuntar.

Poc després de fer el Sants el tercer gol, es va produir l'agressió a l´assistent, aproximadament al minut 78, i Martorell suspenia el partit. Al Comitè de Competició li correspon ara prendre decisions.