Trist final al Sants-Gimn. Iberiana

Data: 26/01/2009

Font: (enllaç trencat)

Autor:

Text:
Trist final al Sants-Gimn. Iberiana
No acaba per pressumpta agressió a un assistent


En una jornada de vent i de dol a futbol català, els incidents malauradament no han faltat. Un dels meus greus ha succeit al camp de Magòria, al duel de màxima rivalitat del Districte 3 entre la UE Sants i la Gimnàstica Iberiana. El partit, corresponent a la divuitena jornada del grup segon de la Preferent Territorial, no ha acabat després que uns dels àrbitres assistents del col·legiat de Tarragona Francesc Martorell es queixés d'una pressumpta agressió.

Els fets van passar ben avançada la segona meitat, justament després de que el jugador local Siles marqués el segon penal de la matinal a favor del Sants i establís el 3-1 amb què s'ha suspés el matx. En aquell moment, abans que la Iberiana treiés de centre, l'assistent de Martorell va reclamar la seva atenció queixant-se d'una agressió per part d'espectadors situats en aquella banda, la majoria d'ells simpatitzants de l'equip visitant. Davant aquesta situació, l'àrbitre va enviar als dos equips al vestidors i va donar per suspés l'encontre, a l'espera de la decisió del Comitè de Competició.

Val a dir que els nervis es van deixar notar sobretot entre el nombrós grup de seguidors de l'equip de la Zona Franca, però el seu entrenador, Fernando Navarro Raja 'Picolo' -ex jugador del Sants a la dècada dels 80-, va intentar posar calma i fins i tot va sortir dels vestidors demanant als seguidors visitants que abandonessin les instal·lacions, tot i el nerviosisme que es detectava a les rodalies de la boca d'accés als vestidors de Magòria.