L'Iberiana-Horta, a porta tancada

Data: 30/01/2009 22:25

Font: (enllaç trencat)

Autor:

Text:
L'Iberiana-Horta, a porta tancada

Apel·lació torna el cas a competició


El Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de futbol va desestimar aquest dijous el recurs per al tancament del seu camp presentat per la Gimnàstica Iberiana després dels incidents del passat diumenge a Magòria. Això significa que el pròxim xoc de Lliga el disputarà la Iberiana a l'Eduard Aunós, encara que a porta tancada.

Tal com informa en la seva edició d'aquest divendres 'Mundo Deportivo' Esportiu' la sanció de tancament la va decidir el Comitè de competició, però el curiós és que, mentre la Federació va fer pública la sanció del Peralada-Montcada (tancament i disputa del temps restant a porta tancada), no va dir res entorn de l'ocorregut en terreny de l'UE Sants diumenge passat.

La Gimnàstica Iberiana, que va presentar recurs pel tancament sancionat, haurà, a part de jugar davant de l'Horta sense públic, d'esperar les sancions definitives per als seus jugadors Alex Alarcón i Dani Benítez, igual com per al seu tècnic Fernando Navarro 'Picolo'. No cal dir que l'Iberiana, segons va poder saber 'Futbolcatalunya.com', podrà presentar un nou recurs davant d'Apel·lació després de la reunió de Competició de dimecres vinent, dia 4.