Empat a Magòria davant l'Horta

Data: 19/01/2009

Font: (enllaç trencat)

Autor: Isa

La U.E. de Sants va disputar un dels partits més lluitats de la temporada davant de l'Horta a Magòria. L'empat final a 1 va ser un resultat just per un Horta que va sortir a guanyar i per un Sants que anar de menys a més durant els 90 minuts.
En l'inici, però, el conjunt visitant va ser més atrevit i va jugar més a prop de la porteria rival. En el minut 35, Vives va engaltar un gran xut des de la frontal que va entrar directe per l'escaire de la porteria de Carlos, que poc o res va poder fer. El gol de l'Horta va suposar, però, una millora substancial en el joc de l'equip dirigit per Pep Margui, que a partir d'aquell moment va lluitar molt més per la possessió i per poder remontar el resultat.
Els jugadors santsencs, després de comptar amb bastantes ocasions a les botes de Bricio, Acosta, Pascual, Gatell i Vergés, van aconseguir l'empat en una segona part en què no van deixar d'intentar-ho. En la jugada del gol, en el minut 83, només van participar dos jugadors. L'assistència la va fer el porter local, Carlos, que en un refús va col·locar la pilotar a l'àrea rival. Allà, Gatell va aconseguir controlar i xutar en una jugada ràpida i trepidant que va suposar l'1 a 1 i la seva estrena com a golejador de l'equip.
El resultat deixa l'equip 8è a la taula, a nou punts del líder, la Gimnàstica Iberiana, que visitarà el camp de Magòria diumenge que ve, en el que serà el primer partit de la segona volta. Cal recordar, però, que el Sants ha disputat un partit menys, ja que encara té pendent rebre la visita del Roquetenc, corresponent a un partit ajornat abans de les vacances de Nadal.(Isabel) (font: uesants.cat)