El Sants perd a Peralada en el temps afegit

Data: 19/01/2020 18:39

Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports 

Text:
El Sants perd a Peralada en el temps afegit

Un gol de Pime en el temps afegit condemna els santsencs al temps afegit

Redacció Esports | diumenge, 19 de gener del 2020, a les 18.39

El Sants ha caigut davant el Peralada per 2 a 1 en el temps afegit, un resultat que manté els santsencs en posicions de descens amb 18 punts.

Guille avança el Sants

Després de la derrota a Igualada, el Sants ha viatjat fins a Peralada amb l'objectiu de sumar per sortir de les posicions de descens. Tot i el domini altern dels primers minuts, els santsencs han avisat primer amb un xut de Mulero que ha refusat el porter local. Seria un preludi del que es viuria minuts després. A la següent ocasió que han tingut no han perdonat. Al minut 14, Guille ha caçat una pilota morta a l'interior de l'àrea per situar el 0 a 1. L'alegria santsenca ha durat només 10 minuts. Al minut 24, Xavi Ferran ha establert les taules al marcador amb una bona definició. El Peralada ho ha seguit intentant mitjançant un joc més directe i vertical, mentre que el Sants ho ha fet amb possessions molt llargues.

Amb el vent en contra

El vent ha estat el rival a batre pel Sants a la segona meitat. A la represa, al Sants li ha costat connectar amb els jugadors d'atac, a causa de l'alta intensitat mostrada pels jugadors locals, el Peralada, d'altra banda ha continuat persistint amb la seva verticalitat. Els visitants s'han defensat amb dents i ungles per neutralitzar els ràpids atacs locals. En la recta decisiva del partit, el Peralada ha tancat el Sants al seu camp amb constants arribades per les bandes. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, Pime ha signat el segon dels locals en el temps afegit a la sortida d'un córner. Amb aquest resultat els santsencs es mantenen en posicions de descens.

Així ha vist el partit el tècnic Tito Lossio