Peralada-Sants, un partit per escalar posicions

Data: 16/01/2020 10:50

Font: Betevé

Autor: Carles Alcoyent Corominas 

Text:
Peralada-Sants, un partit per escalar posicions

El Sants, dissetè, visita el camp del catorzè, el Peralada

Carles Alcoyent Corominas | dijous, 16 de gener del 2020, a les 10.50

El Sants buscarà la primera victòria a domicili del 2020 contra el Peralada. El conjunt de Tito Lossio disputa, aquest diumenge, 19 de gener, a les 16.30 h, el segon partit seguit lluny de l'Energia per segona vegada aquesta temporada.

Cap victòria "jugant" a domicili

La UE Sants ocupa la dissetena posició amb 18 punts després de sumar sis victòries, cap empat i 13 derrotes. Es dona el cas que de les sis victòries, cinc han estat al camp de l'Energia. L'únic triomf a domicili va ser contra el Reus. Però si tenim en compte que aquest partit no es va disputar ja que els tarragonins han estat expulsats de la competició, podem dir que els santsencs encara no han guanyat cap partit jugant en terreny visitant.

Un rival que no viu un bon moment

El Peralada és un dels equips de la Tercera Divisió que lluita per evitar les posicions de descens. Els gironins ocupen la catorzena posició amb 25 punts, set més que el Sants. En cas de triomf dels santsencs, es posarien a quatre punts del seu rival.

El conjunt de l'Alt Empordà no es troba en el seu millor moment. L'equip d'Albert Carbó encadena una ratxa de sis jornades sense guanyar, en la qual només ha sumat cinc punts de 18 de possibles. Això sí, el Peralada ha estat capaç de puntuar en camps com el de l'Europa o el Granollers, equips que ocupen posicions de play-off d'ascens.