L'Horta és superior i guanya el Sants (3-0)

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Domi i Castillo de penal són els golejadors dels hortencs

Carles Molet | dijous, 1 de novembre del 2018, a les 18.41

L'Horta i el Sants s'han enfrontat al Feliu i Codina i la curiositat del derbi ha estat que els santsencs han jugat amb la segona equipació dels hortencs. Un cop amb la pilota en joc, el partit ha començat entretingut i amb ocasions a les dues porteries.

Domi marca diferències

El primer a generar perill ha estat Tacón, però el xut del davanter de l'Horta l'ha rebutjat a córner Nacho. Després ha estat el Sants, qui s'ha fet amb el domini. Els santsencs pressionaven i han disposat de diverses ocasions de gol, però no han estat gens encertats en la rematada final. Primer ha estat Gala i després Alberto amb una xilena els qui han estat a punt de marcar pels de Tito Lossio. Però a la mitja hora de joc, Domi s'ha convertit en l'autèntic protagonista del partit. El davanter de l'Horta primer no ha acabat d'afinar la punteria i ha enviat la pilota al pal. En les dues següents ocasions, sí que ha trobat el fons de la xarxa. L'1 a 0 ha arribat amb aquest excel·lent llançament de falta. I el segon, només dos minuts més tard. Domi ha rebut la pilota dins l'àrea, l'ha preparada i ha creuat la bimba perfectament. Amb 120 segons, l'Horta havia encarrilat el derbi.

Castillo fa el tercer de l'Horta

I només tornar de la represa, els de Nacho Castro han sentenciat el derbi. Penal sobre Vives a la sortida d'un córner. Castillo ha agafat la responsabilitat de llançar-lo i ha fet pujar el 3 a 0 al marcador. El Sants, però, no s'ha rendit i ha seguit lluitant. Els de Tito Lossio n'han tingut, però aquí Santaló ha estat molt ràpid i ha evitat el gol. A partir llavors, els santsencs s'han abocat a l'atac i l'Horta ha aprofitat perfectament els espais que han deixat al darrere. Domi ha buscat l'escaire, però la pilota ha sortit una mica desviada. En els últims minuts, el partit s'ha escalfat i el tècnic de l'Horta, Nacho Castro, ha estat expulsat per recriminar una acció a l'àrbitre assistent.

Tensió en els instants finals

Les declaracions dels tècnics

El partit sencer

Els de Nacho Castro, després de set partits, encara no n'han perdut duel cap al Feliu i Codina, tot i que els dos últims els han empatat. L'últim empat va ser a un contra l'Ascó.

Els de Tito Lossio viuen un dels pitjors moments del curs, ja que dels últims 18 punts només n'han sumat un. L'última derrota va ser al Narcís Sala en el derbi davant el Sant Andreu.

L'última vegada que els dos equips es van enfrontar, el partit va acabar amb polèmica. L'Horta va impugnar el partit i va aconseguir l'ascens a Tercera Divisió. Una temporada després va ser el Sants qui va pujar de categoria.