U.E. Sants - C.D. Tortosa

Data: 17/01/2011 23:18

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
U.E. Sants - C.D. Tortosa
El partit
U.E. Sants 2
C.D. Tortosa 0
Complex esportiu La bàscula (16/01/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 19
Avui la gent del Tortosa podrà dir allò de vam jugar igual de be, o de malament, que ells i vam perdre. La primera part va pasar sense historia, on el Sants va demostrar el perquè en la taula està més a prop de Regional Preferent que de Primera Catalana, i el Tortosa el perquè li costa guanyar a fora.
La segona part començava igual fins que en el minut cinquanta tres, Cano va fer el primer gol i el Sants va tornar a ser l'equip que coneixem. En el minut cinquanta cinc l'equip tortosí es va quedar amb deu jugadors, després d'una falta tonta que va acabar amb una tarja groga per el jugador del Sants i un altre per David del Tortosa que era la seva segona. El Sants va anar encadenant oportunitats, amb la facilitat de jugar contra deu i amb el marcador a favor, fins el minut setanta set quan Fran va fer el definitiu dos a zero. La resta del partit el Tortosa va jugar mes amb el cor que amb el cap per intentar fer un gol, i el Sants va jugar a no perdre el que ja havia guanyat.
Tot i que al final els jugadors de l'equip tortosí van anar a queixar-se a l'arbitre, la seva feina no va influir en el joc.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat (Santamaria 87'), Óscar, Manu, Vergés, Xavi Pascual, Hamza, Fran (Peque 78'), Cano (Edu Alliaume 81'), Ivi, Marcos González.

C.D. Tortosa: Alfonso, Joan, Joseph, Maikel, Aleix, Clua, Sergi Ventura (Calafat 70'), David, Alex, Roda (Fontanet 55'), Albert (Iku 34').
Col.legiats
Eduard Martín Pomès. Antonio Hidalgo Moreno, Raúl Gonzalez Aguilera.

T.A.: Vergés, Hamza, Fran, Cano, Marcos Gonzalez. Joan, Joseph, Clua, Ventura, Iku, David 2(55').
T.R.:.
Incidencies
Min. 34: Entra Iku per Albert.
Min. 53: 1-0 Gol de Cano.
Min. 55: David.
Min. 55: Entra Fontanet per Roda.
Min. 70: Entra Calafat per Sergi Ventura.
Min. 77: 2-0 Gol de Fran.
Min. 78: Entra Peque per Fran.
Min. 81: Entra Edu Alliaume per Cano.
Min. 87: Entra Santamaria per Fabregat.

Videos (mes videos)