U.E. Vilassar de Mar 1 - 1 U.E. Sants

Data: 02/02/2011 06:27

Font: el3.cat

Autor: Marc García

Pròxima jornada també complicada. La U.E. Sants rep a casa un dels equips de mitja-alta taula i de mal record del partit d'anada (3-0): el C.F. Peralada.

Dimecres, 2 de febrer de 2011 - 06:27h

Bon empat aconseguit per l'equip de Sants aquest diumenge en la seva visita al camp del cinquè classificat.

Durant tot el partit es va presenciar bon futbol, bon tracte de la pilota i molta serietat i intensitat damunt del terreny de joc. Hi van haver vàries amonestacions, però sempre sense mala intenció, és més, els dos expulsats del partit, van ser-ho per coses més aviat absurdes: el primer, va ser el capità de l'equip local qui va deixar en inferioritat numèrica al seu equip al minut 48 després de protestar una decisió arbitral. Quan semblava que això ho podria aprofitar l'equip visitant, als quatre minuts, Carlos Cano va rebre la segona targeta groga, exactament pel mateix motiu que en la primera, per endur-se una pilota amb el braç amb voluntarietat.

Les coses quedaven igualades al començament de la represa, després de que ambdós equips disposessin de bones ocasions per obrir el marcador (sobretot el Sants). Però va ser el conjunt del Maresme, qui en el minut 59 aconseguí obrir la llauna. Quan semblava que al Sants li constaria reaccionar, va mostrar-se fort, i als deu minuts, Marcos González va aprofitar sensacionalment la greu errada del defensor del Vilassar per empatar el matx, amb un resultat que serà definitiu tot i la temptativa d'aconseguir els tres punts per part dels dos equips.

Pròxima jornada també complicada. LA U.E. Sants rep a casa un dels equips de mitja-alta taula i de mal record del partit d'anada (3-0): el C.F. Peralada.