Empat a dos entre el Sants i el Torreforta, amb un gol de l'equip tarragoní al temps afegit

Data: 26/03/2012 03:49

Font: el3.cat

Autor: Marc García

Segon empat consecutiu dels de Julià Garcia cedit en el darrer instant al minut 51 de la segona meitat.

Dilluns, 26 de març de 2012 - 03:49h

Com ja venim darrerament comentant, resultat novament que no s'ajusta al presenciat en el matx.

Primera meitat a on l'equip local sortirà més entonat que no pas els de Sants. Disposaran de dues clares arribades per aconseguir inaugurar el marcador, però en una Cristian Fabregat (capità en aquesta jornada) i en un altre Alberto Esteban, treuran la pilota de sota dels pals a sobre de la mateixa línea de gol, amb un Carulla que prèviament havia intervingut en la jugada.

Tot i així, l'equip blanc-i-verd es refarà i dominarà la segona meitat dels primers 45 minuts, disposant de vàries arribades i tenint 2 clares ocasions per anar-se'n amb 0-1 al descans però ambdues s'estavellarien al pal: la primera a càrrec de Marc Juste després d'una rematada acrobàtica al segon pal que donarà al travesser; i la segona mitjançant Peque en una gran jugada personal que acabaria a la base del pal llarg amb cama esquerra.

La repressa començaria amb 0-0 amb aquest regust amarg de boca i a més amb el primer gol visitant només iniciar-se la mateixa. Jugada un tant extranya on els defensors es quedarien parats en una centrada des de la dreta, i això ho aprofitaria Romà per marcar arribant en cursa des del darrera pràcticament al punt de penal.

Aquest gol, farà que els visitants s'ho prenguessin més amb calma, i farà al Sants fer-se amb el domini complert de la situació. A base de bon joc i bones intencions, arribaria en un dels atacs un xut de Fabregat des de la llarga distància rebutjat pel porter i a on permetrà a Dani Texeira rematxar de primeres la jugada per aconseguir l'empat al minut 65.

L'equip santsenc continuara amb aquesta empenta, i només 8 minuts més tard, una gran jugada col.lectiva per banda esquerra: Àlex Burch passant a l'espai, arribada de Peque a línia de fons, gran assistència, Texe la deixarà passar amb classe i astúcia, i Michael marcarà al segon pal amb el porter rival ja venut. Aquest fet, no li deixarà una altre opció als locals que arriscar per aconseguir l'empat. Moments finals de fins 8 jugadors a la línea atacant, cosa que semblava que podria haver aprofitat el Sants en qualsevol contra-atac.
Però no va ser així, i a més, a causa de la lesió d'Ivan Parra a la espatlla i diverses interrumpcions, el partit s'allargaria amb 6 minuts de descompte. I el que són les coses, en el darrer instant, una pilota a la esquena dels defensors acabaria suposant el gol de l'empat a sobre del xilutet final de partit.

Empat incrèdul però on el Sants ha d'intentar refer-se per afrontar amb garanties el proper partit davant el Viladecans (un dels rivals de la part baixa).