Diumenge 12h | GRANOLLERS 7-MONTCADA 0
Diumenge 12h | BANYOLES 1-LA JONQUERA 0
Diumenge 12h | HORTA 3-TECNOFUTBOL 1
Diumenge 16h | VIC 2-GRAMENET 0

A la zona alta, la UE Vic confirma la seva línia ascendent guanyant el quart partit de forma consecutiva davant la Gramenet i col·locant-se a la segona plaça, en promoció, amb dos punts més que el Júpiter, que ha perdut als Germans Gonzalvo. David Rodríguez i Pep Puigdesens han estat els golejadors vigatans, que aprofiten que els jupiteristes tenen un partit menys pendent contra l'Avià per superar-lo a la taula i situar-se a quatre punts del líder Granollers. Mal estrena d'Ignasi Senabre amb els colomencs, tot i que quasi no ha tingut temps per treballar amb els seus nous jugadors.

El líder Granollers no ha tingut pietat del CD Montcada i l'ha golejat per 7 a 0 al Carrer Girona. Els homes de Raúl Matito han deixat sentenciat el partit a la primera part, amb un destacat hattrick de Diego Novo. Els verds segueixen sense aixecar el rumb, tot i que tampoc tenien el millor camp i el rival més idoni per fer-ho.

Qui sí ha debutat amb bon sabor de boca és el tècnic del Banyoles Joan Mallart. El nou entrenador dels banyolins s'ha estrenat trencant la ratxa de 10 derrotes seguides i ha guanyat per la mínima La Jonqueraamb un gol de Tià. Un triomf que deixa els del Miquel Coromina a 10 punts de la salvació.

El Sants es torna a reenganxar amb els capdavanters gràcoes a les últimes dues victòries seguides. Els de Tito Lossio han guanyat en el camp en què cap equip ho havia fet fins ara, el Municipal de Salt, contra el filial del Girona. Un doblet de Marc Franco ha trencat l'empat en el darrer quart d'hora de joc. Pau Navas havia avançat els santsencs, mentre que Marcel Serramitja havia igualat per als de Pep Triadú al minut 25.

Sort diversa per als altres equips barcelonins. El CE Júpiter perdia per la mínima al camp del CF Mollet,amb un gol de Jaume Serra per als molletans al minut 76. És el tercer triomf consecutiu dels d'Albert Cámara. I en el derbi del Feliu i Codina, el conjunt local de l'Horta ha sumat una victòria important per ampliar la distància amb l'equip que marca la permanència, el Tecnofutbol, en un duel que ha començat marcant un doblet de Joel Ramírez