U.E. de Sants 1 - U.E.Rapitenca 3

Data: 17/01/2012 00:31

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Nova derrota del conjunt de Julià Garcia aquest cop davant el consistent líder de la Categoria.

L'equip sortia amb forces novetats en l'onze inicial, degut en part a les nombroses baixes en l'equip, i amb la novetat de Maikel (fitxatge atacant fet pel club a darrera hora).

Partit molt intens des del primer minut. Un Sants molt ficat en el partit, amb empenta i entrega feia pronosticar un partit igualtat i a on líder hauria de suar per batre al conjunt local. Però un gol afortunat dels visitants a prop del quart d'hora d'enfrontament, va fer que això s'anés a no-res.
El Sants començarà a desdibuixar-se paulatinament a sobre del terreny de joc amb una Rapitenca cada vegada més sòlida i més ferma arran del gol que havien aconseguit de renda. Fet que es tornarà majúscul quan un error defensiu de Raúl Hernández al minut 34 es convertirà en el 0-2 i lapidari per les aspiracions locals en el partit.

La represa tenia l'al·licient de veure si el Sants podria fer front a les adversitats i si seria capaç de generar un nou rumb al partit més propici i amb un gol ficar-se de nou amb aspiracions a un empat. Però un altre cop la fortuna acompanyarà els de l'Ebre, els quals al minut 56, pressionant la sortida de pilota, un rebot beneficiarà a un dels davanters que aprofitaria per aconseguir el 0-3 en el marcador. Resultat injust pel que s'estava veient a sobre del terreny de joc, a on el Sants estava lluitant i aguantant prou bé el joc visitant (tot i sense generar gaires clares ocasions de gol).

La intensitat de l'equip anirà a menys fins al final del mateix a on els darrers minuts es jugaran sense esma, veient que les opcions de lluitar el partit eren minses. Només el gol de falta a sobre de la línea de l'àrea gran (en una falta que era penal) aconseguit per Xavi Pascual, feia maquillar el marcador ajustant-se una mica més al resultat escaient.

Propera jornada contra un altre dels equips capdavanters de la Lliga: U.D.Vista Alegre.