El Sants comença l'any amb victòria contra la Pobla de Mafumet

Font: Betevé

Autor: David Ferrús

Amb la victòria els santsencs surten de les posicions de descens

David Ferrús | diumenge, 5 de gener del 2020, a les 15.13

El Sants comença l'any amb victòria. Els homes de Tito Lossio han guanyat la Pobla de Mafumet per 4 gols a 0. Amb aquesta victòria els santsencs són dissetens a la classificació i, per tant, surten de les posicions de descens.

El partit ha començat amb diverses ocasions pels locals que han vist com al minut 27 de partit els hi anul·laven un gol. Un minut abans del descans Guillem Hernández ha marcat amb un xut des de fora l'àrea. A la segona part recital de joc i de gols del Sants. Al minut 61 golàs de Cristian Fabregat. Marc Martin "Marcus" ha fet al tercer gràcies a una gran jugada individual. Juli Berenguer a tancat el marcador amb el 4 a 0. La notícia dolenta del partit ha estat la lesió de Samu.

El proper cap de setmana jugaran al camp d'un rival directe, l'Igualada.

Decles dels protagonistes del partit

Guillem Hernández, jugador del Sants, destaca que aquesta victòria els dona moral després d'un inici de lliga irregular. Per la seva banda l'entrenador del Sants, Tito Lossio, s'ha mostrat molt satisfet del joc del seu equip.