U.E. Sants - U.E. Vic

Data: 31/01/2016 23:54

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
U.E. Sants - U.E. Vic
El partit
U.E. Sants U.E. Sants 2
U.E. Vic U.E. Vic 1
Camp de L'Energia

Data: 31/01/2016 12:00

Competició: Primera Catalana 2015/2016, grup 1 (Jornada 19)

Col-legiats: Javier Villodres Malpica, David Sánchez Xuclà, Joan Masip Vidal.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Cuadrillero (Arbulu 45'), Picolo, Alberto, Fabregat, Fran, Aleix, Mulero, Crivillés (Guille 45'), Peque (Tomás 45'), Navarro.
U.E. Sants Suplents: Joaquim, Joan, Óscar, Pau.

U.E. Vic Titulars: Reig, Joan Torné, Jaume, Gil, Busi, Isma (Roca 61'), Peque, Tuneu, Salas (John 71'), Albert, Eric (Pau 81').
U.E. Vic Suplents: Ramonet, Sep, Oriol.

Gols:
U.E. Sants 1-0 Mulero (7')
U.E. Sants 2-0 Fran (27')
U.E. Vic 2-1 Gil (38')

Targetes:
U.E. Vic Isma (3')
U.E. Vic Albert (30')
U.E. Sants Picolo (36')
U.E. Vic Albert (62')
U.E. Vic Jaume (74')
U.E. Vic Busi (89')

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Carlos, Cuadrillero, Picolo, Alberto, Fabregat, Fran, Aleix, Mulero, Crivillés, Peque, Navarro.
Onze inicial: U.E. Vic Reig, Joan Torné, Jaume, Gil, Busi, Isma, Peque, Tuneu, Salas, Albert, Eric.
0 U.E. Sants 0 - U.E. Vic 0
3 U.E. Vic Isma
7 U.E. Sants U.E. Sants Mulero
27 U.E. Sants U.E. Sants Fran
30 U.E. Vic Albert
36 U.E. Sants Picolo
38 U.E. Vic U.E. Vic Gil
45 U.E. Sants U.E. Sants Entra Arbulu per Cuadrillero
U.E. Sants U.E. Sants Entra Guille per Crivillés
U.E. Sants U.E. Sants Entra Tomás per Peque
U.E. Sants 2 - U.E. Vic 1
61 U.E. Vic U.E. Vic Entra Roca per Isma
62 U.E. Vic Albert
71 U.E. Vic U.E. Vic Entra John per Salas
74 U.E. Vic Jaume
81 U.E. Vic U.E. Vic Entra Pau per Eric
89 U.E. Vic Busi
90 U.E. Sants 2 - U.E. Vic 1
Videos (mes videos)
Comentari
El Sants ha arribat al final de gener amb la cinquena victòria consecutiva, el que fa que es posicioni en la part tranquil·la i la mes atapeïda de la taula. A tres punts del lider i a dotze del descens.
El partit es pot dividir en dos parts, la d'abans i la de després de les expulsions. La primera part ha començat amb el Sants a prop de la porteria del Vic. Així els set minuts Fran xutava una falta a prop de l'àrea que acabava en corner. I a la sortida del mateix Mulero amb el taló i d'esquenes a fet pujar el primer gol. El domini s'ha anat repartint amb ocasions a les dues porteries, fins que en el minut 27, Fran ha engaltat un sensacional xut per fer el segon. El Vic ha fet el pas endavant que havia de fer agafant el control del partit, però el gol ha arribat mes per una relaxació a la sortida de una falta que per mèrits fets pels viguetans.
Amb dos a un començava la segona part i Tito ha fet tots els canvis al mig temps, donant sortida al debutant Tomás, amb la intenció de donar-li un altre aire a l'equip. Llavors al minut 62 Albert ha fet una falta poc necessària a prop de la porteria santsenca, el que li ha suposat la segona groga. El Sants ha començat a muntar ràpids atacs afavorits per la inferioritat del rival, així en el minut 74 Navarro s'escapava sol amb velocitat i Jaume l'estirat de la samarreta. Tot i que no gaire lluny hi havia un company l'arbitre ha estat rigorós amb les normes i ha xiulat falta i l'expulsat amb vermella directa. El Sants ha disposat de molt bones ocasions, sobretot de Navarro, per augmentar el marcador, però no ha sabut fer el tercer. El Vic ho ha continuat atacant, però la sensació de perill ha arribat mes al final per la sensació de perdre dos punts per part del Sants que per perill efectiu del Vic.
Ara hi ha descans fins el 14 de Febrer.