Data: 14/03/2016

Autor: Sergi Ruiz

14 Març, 2016 Comunicació, Cròniques, força sants, Primer Equip

Empat in extremis del Sants al camp del Girona B per seguir somiant

Els santsencs van empatar el partit amb gols de Fran i Peke després d'anar perdent per 2 gols a 0 contra els gironins.

Una primera part ensopida i travada no va deixar gaires ocasions perquè els jugadors poguessin trobar porteria. Per part del Sants, Sergio Navarro, mig caient, va provar fortuna amb un xut creuat que va desviar a córner Quinti.

Per part del Girona B, Soufi va desbordar contínuament per la banda esquerra, però sense poder rematar de manera òptima. Precisament en una d'aquestes jugades per la banda, arribaria la falta que significaria l'1 a 0. Gelmà, a la mitja hora de joc, va ser l'encarregat de centrar la pilota al segon pal, des d'on va rematar a plaer Javi per obrir el marcador.

A la segona part, amb el Sants més abocat a l'atac per buscar l'empat, el Girona B va gaudir de diverses ocasions per eixamplar el marcador, però Carlos va aconseguir aturar les rematades de Soufi, Bona i Coro.

L'únic que va poder batre Carlos va ser Galass. La jugada la va iniciar Litus amb un xut que va xocar amb el travesser. La pilota sortia escopida fora de l'àrea, des d'on Galass, en zona de tres quarts i de primeres, va engaltar l'esfèric per fer pujar el 2 a 0 al marcador.

Els de Tito Lossio, en comptes d'abaixar els braços, van abocar-se més a l'atac per intentar retallar distàncies. I la insistència va acabar tenint premi. Només quatre minuts després del gol de Galass, Fran va fer l'empat amb un gol de falta que va entrar fregant l'escaire de la porteria dels de Nacho Castro.

A partir d'aquí, els santsencs van començar generar les ocasions que no havien aconseguit generar fins el moment, però en l'últim instant algun jugador del Girona B treia la pilota sota pals.

Una d'aquestes ocasions va acabar generant l'empat a dos. Tot començava amb un mal refús de Quinti, que Gallardo treia sota pals per enviar la pilota a córner. Gala, després de diversos rebots a l'àrea, aconseguia xutar a porteria i, sota la línia de gol, Genís refusava la pilota amb la mà. L'àrbitre no va dubtar en xiular penal, sota la indignació dels jugadors locals.

Mentre l'àrbitre i l'assistent dialogaven i intentaven posar pau amb els jugadors del Girona B, Peke assumia la responsabilitat de xutar el penal i aguantava estoicament els comentaris desestabilitzadors de l'afició local. El '7' del Sants va optar per un cop sec i potent a la dreta del porter per situar el 2 a 2 al marcador.

Tot i el batibull final, l'àrbitre no va afegir cap minut de descompte i va assenyalar el final del partit en la següent jugada després del gol de Peke. Un gol que li va donar un punt al Sants, que amb quaranta-un punts es manté en la lluita per una de les dues places d'ascens a Tercera Divisió.

GIRONA B: Quinti, Genís, Mamau, Javi (Saam, 74'), Martin (Pujol,39'), Dalgass, Gelmà, Litus (Gallardo, 74'), Bona, Soufi (Nicki, 57') i Coro.

SANTS: Carlos, Arbulu (Peke, 62'), Fran, Alberto, Picolo, Crivillés, Aleix (Mulero, 62'), Gaudioso, Guille (Gala, 82'), Tomás (Freixi, 88') i Sergio Navarro.

GOLS: 1-0 (31') Javi. 2-0 (69') Dalgass. 2-1 (73') Fran. 2-2 (88') Peke (p.).

ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: Va amonestar als jugadors locals Javi, Galass i Mamau i als jugadors visitants Guille i Sergio Navarro. T.V.: Va expulsar amb vermella directa a l'entrenador local Nacho Castro (88') i al jugador local Genís (88').