Sans - Badalona

Data: 23/12/1929

Font: La veu de Catalunya

Autor: P. 

Text:
SANS -BADALONA

Aquest partit, corresponent a la segona jornada de la tercera divisió del torneig de Lliga. as jugà al mati al camp del carrer de Galileu.
Els Badalonins, a malgrat de jugar en camp contrari, sortiren victoriosos de la pugna per tres gols a dos, mínima diferència. que de durar cinc minuts més al partit, gairebé s'hauria pogut traduir en un empat, car els sansencs. a les acaballes del partit, es tragueren l'ensopiment del damunt, i amb tot i jugar amb deu jugadors, aconseguiren marcar, l'un darrera l'altre, els dos gols que registrà el seu marcador. De totes maneres, direm que l'equip de la costa es produi durant tot el partit, més encertadament que el seu contrari, sobretot en la primera part en la qual dominà més.
El primer gol badaloní l'obtingué Forgas, d'una passada de Castro, als disset minuts de la primera part. Als trenta, Forgas passà a Garriga i aquest marcà el segon, i amb el resultat de dos a zero. a favor de l'equip de la Costa, acabà la primera part.
Als trenta un minuts de la segona. Garriga tirà un cop franc contra el Sans, i obtingué el tercer i darrer per al seu equip. Quan mancaven cinc minuts per acabar. Calvet aconseguí el primer gol per als sansencs.
I un minut després. Boca Introduí a la xarxa badalonina el segon.
Així, doncs, el parli acabà amb el resultat de iris a do», favorable als badalonins.
Cal fer constar que el Sans jugà gairebé tot el partit amb deu jugadors, car el defensa Cruz es retirà per no tomar a reaparèixer i ocupà el seu lloc Besolí, i el d'aquest Segura.

El camp no es veié gaire concorregut fins a la segona part.

Arbitrà el senyor Villena, qui arrenglerà els equips de la següent manera:

Sans: Casanovas, Cruz, Torredeflot, Besolí, Durant, Pouzas, Segura, Calvet, Miró, Pons i Roca.

Badalona: Ros, Samsó, Folch, Oueralt, Font, Mata II, Sangüesa, Castro, Forgas, Garriga i Rudó.

P.