Autor: Tania Soler

4 Novembre, 2015 Cròniques, General, Primer Equip

Sants: David (8), Carrique (7) (Castillo 69') (6), Arbulu (8), Alberto (7), Picolo (7), Aleix (8), Fabregat (8), Guille (7) (Gala 72'), Navarro (7), Crivillés (7) i Pau Navas (7) (Peke 46') (8).

Horta: Buetas (8), Mur (7), Reyes (7), Esteve (8), Manel (8), Carrique (7) (Quique 50') (8), Joel (8) (Barry 72'), Muela (7) (Miguelito 64') (8), Canelada (7), Cañadilla (7) (Pablo 64') (8) i Genís (7).

Àrbitre: Vilaró Alarcón. TG: Alberto, Aleix i Guille/Buetas, Mur, Reyes, Carrique, Genís i Quique.

Gols: Sense gols.

Espectadors: 200 persones

Derbi molt igualat però sense gols

El partit va començar molt disputat, ja que en el primer minut l'Horta enviava una pilota fora de porteria i en el 8 eren els locals els que tenien la seva ocasió, quan Navarro va desaprofitar una mal bloqueig de Buetas. Tot i que els dos equips van començar molt forts, a poc a poc es van anar reduint les ocasions.

El Sants es va anar fent amb el joc i era superior en atac, per la seva banda els visitants no deixaven d'intentar-ho al contraatac, però la bona actuació d'ambdós porters impedia que s'inaugurés el marcador. Una de les millors ocasions de la primera meitat per als blanc-i-verds va ser en el minut 23, quan Fabregat va xutar una falta diercta des del lateral que va fer treure una mà a Buetas.

A partir d'aquí l'Horta semblava que anava recuperant posicions al camp, però el joc estava molt igualat i es va arribar al descans amb l'inicial empat a zero al marcador.

A la segona meitat el joc va estar molt més disputat i amb més ocasions per les dues parts, encara que cap les va saber transformar.

En en el segon temps Peke va entrar en lloc de Pau Navas i en dos minuts va tenir dues ocasions molt clares que no va acabar de resoldre. Al minut 50 arribava una de les millors ocasions dels blanquinegres, quan Joel corria sol per la banda, seguit per Peke i Arbulu, i va acabar xutant per sobre del travesser. Pocs minuts després era Muela qui tornava a provar per l'Horta, en rematar un córner i enviar la pilota fora. Al 68 falta perillosa a favor de Sants que Fabregat va enviar fora fregant el segon pal. Però qui va tenir l'ocasió del partit va ser Sergio Navarro, al 79, quan Barry li va fer un penal que ell mateix va llançar i que un gran Buetas parava amb el peu.

La segona part va ser un continu d'anades i vingudes amb ocasions molt clares i amb dos grans porters que impedien que l'esfèrica es colés en les seves respectives porteries. Així va finalitzar l'encontre amb repartiment de punts i un inamovible 0-0.

D'aquesta manera el Sants és 9è, amb 12 punts, 12 gols a favor i 8 en contra.