La crònica del Sergi Ruiz

Data: 15/12/2015

Autor: Sergi Ruiz

15 Desembre, 2015 Cròniques, Primer Equip

El conjunt santsenc va veure com els andorrans remuntaven el 0 a 1 de la primera part, imposant-se al marcador amb el 2 a 1 final al temps de descompte.

Des del primer minut el conjunt de Tito Lossio va saber aguantar les envestides dels andorrans, per, tot seguit, muntar ràpids contraatacs per sorprendre la defensa local.

En un d'aquests contraatacs va néixer la jugada del primer gol. Tot va començar amb una passada bombejada de Fran a Sergio Navarro que va poder refusar la defensa andorrana. El rebot va caure a les botes de Gala que va enviar la pilota a l'espai perquè Navarro es quedés sol davant de Ferran Pol i fes pujar el 0 a 1 al marcador.

El mateix Navarro i Crivillés van gaudir de diverses ocasions més per eixamplar el resultat abans de la mitja part, però la falta de precisió i les intervencions del porter andorrà van evitar que els santsencs marquessin algun gol més.

El ritme d'anades i tornades de la primera part es va veure frenat per les múltiples vegades en què van haver d'entrar les assistències del Sants al terreny de joc. Felip, Carlos i Crivillés van ser els principals afectats de la contundència dels locals.

Precisament el moment en què Carlos va ser atès va ser a conseqüència del gol de l'empat andorrà. Arturo va caçar una pilota morta a l'àrea petita que Carlos es va llençar per intentar atrapar, amb la mala fortuna la bota del davanter de la tricolor va topar amb la mà del davanter tricolor. Una acció que podria haver estat falta al porter, va acabar amb el gol de l'empat dels locals al minut 63.

Amb el partit estabilitzat i el debut de Cristian Mulero a les files dels blanc-i-verds, les dues aficions ja donaven l'empat com a resultat final. Però encara quedava un últim gir de guió.

Corria el minut 93, córner a favor del conjunt de Justo Ruiz centrat a la frontal de l'àrea petita. Carlos va sortir amb els punys per intentar refusar la pilota, però Cisteró va arribar abans que ell i va rematar de cap al fons de la xarxa per posar el 2 a 1 final.

Una derrota que arriba a les portes de les vacances de Nadal i deixa el Sants en zona de promoció de descens, just abans d'enfrontar-se al cuer de la categoria, el Molletense, amb el qual tancarà esportivament el 2015.

ANDORRA: Ferran Pol, Victor Hugo (Julià, 46'), Àlex, Xavi Gil (Cisteró, 46'), Robert, Ludo, Emili, Marc, Riera, Sebas (Betriu, 78') i Arturo.

SANTS: Carlos, Fabregat, Fran, Alberto, Picolo, Cuadrillero (Arbulu, 64'), Aleix (Cristian, 64'), Gala (Pau Navas, 78'), Felip (Peke, 64'), Crivillés i Navarro.

GOLS: 1-0 (17') Sergio Navarro. 1-1 (63') Arturo. 1-2 (93') Cistero.

ÀRBITRE: Gurrera Farnós. T.G.: Als locals Víctor Hugo, Veiga i Betriu i al visitant Alberto.