Remuntada i tercer triomf seguit

Data: 13/12/2015

Font: @tdedescuento90 | X

Fins al darrer instant es va haver d'esperar per veure una nova victòria de l'FC Andorra, la tercera consecutiva. Es va imposar a la UE Sants per 2-1, amb remuntada inclosa. L'equip en la segona part va ser capaç de capgirar el marcador i sumar tres punts que el col·loquen en la zona intermèdia de la taula.
Els tricolors van sortir sent els amos de la possessió. Arturo, als 10 minuts, feia lluir el porter, que enviava a córner una rematada de fora l'àrea del davanter. Però qui es va posar per davant van ser els barcelonins, amb el gol de Navarro al minut 20. Empatar el més ràpid possible era l'objectiu, però no arribaven les ocasions. Sebas des de la frontal després d'un rebuig enviava l'esfèrica a córner. I en l'altra porteria Pol salvava el segon, encertant en l'1 contra 1 davant Navarro.
Els canvis que es van produir al descans van aportar més profunditat. Ferré va ser el primer en provar-ho, amb un xut que Carlos estirant-se rebutjava. Riera era el següent en intentar-ho i també es va trobar amb l'encert del porter visitant. L'FC Andorra era l'amo del partit. Una rematava de Ludo no l'encertava a atrapar Carlos i Arturo, sempre atent, posava el peu per posar la igualada. Riera va tenir a les seves botes l'empat, però de nou es trobava amb Carlos. I quan passaven tres minuts del temps reglamentari a la sortida d'un córner Cisteró posava el cap per marcar i fer sumar una nova victòria.