21 Març, 2018 Cròniques, Primer Equip

SANTS - ANDORRA 1 - 0

Sants: Yamandú, Fabregat, Picolo, Alberto, Cura, Gala, Crivillés (Guille 65'), Joan (Cervantes 65'), Navarro, Sumarroca i Borrull (Alejandro 46').

Andorra: Ferran, Cristian, Alex Sánchez, Joan, Marc Ferré, Ludovic, Emili, Robert (Alex 80'), Aleix (Ricard 56'), Carlos (Brian 89') i Chus.

Àrbitre: Faig Pijuan. TG: Fabregat, Borrull, Guille y Cervantes/Cristian, Emili, Robert, Carlos, Càndid Viladrich (entrenador) i Manuel Silva (delegat) (2) (70') .

Gol: 1-0, Sumarroca (77').

Espectadors: 200 persones

Victòria treballada dels blanc-i-verds

El Sants va ser més eficaç en un partit amb una part per a cada equip

L'encontre va començar igualat, encara que sense ocasions per a cap de les parts, però amb el pas dels minuts l'Andorra s'anava apoderant del joc, amb més atac i, sobretot, amb intents des de lluny per sorprendre Yamandú, però sense fortuna.

La jugada més clara del partit no va arribar fins al minut 21, quan Ludovic ho intentava per als andorrans amb una jugada personal que acabava amb la pilota sortint per sobre de la porteria. Uns minuts després Emili ho provava amb un xut des del centre del camp, però Yamandú resolia sense problemes.

El Sants per la seva banda anava jugant al contraatac, però sense ocasionar jugades de veritable perill. D'aquesta manera s'arribava al descans amb el resultat inicial d'empat a zero.

A la segona part els blanc-i-verds van sortir molt més endollats al partit i decidits a emportar-se la victòria. Van començar amb pressió i domini del joc, amb ocasions de Navarro i Sumarroca que no acabaven de materialitzar-se.

En aquest segon temps era l'Andorra el que ho intentava al contraatac, però la falta de sort i la sempre espectacular actuació de Yamandú impedien anotar.

Tots dos equips lluitaven, però van ser els de Tito Lossio al 77?, els que van aconseguir pujar el 1-0, amb un xut ras de Sumarroca, a passada de Navarro, que entrava al fons de la porteria pel segon pal.

L'Andorra no va deixar d'intentar-ho, i en el 89? van tenir l'ocasió més clara per aconseguir l'empat, amb un llançament de falta col·locat al pal que, un cop més, Yamandú aconseguia rebutjar.

Sense temps per a més el col·legiat assenyalava el final del matx i els santsencs es quedaven amb els 3 punts.

D'aquesta manera el Sants és 5è, amb 37 punts, 26 gols a favor i 23 en contra.