El partit se suspèn amb un resultat desfavorable pel Sants

Data: 07/02/2014

Font: (enllaç trencat)

Autor: Tania Soler

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria del desaparegut Luis Aragonés.

El Sants no va jugar un bon partit i gairebé no va tenir ocasions.

El primer temps va estar molt disputat però sense ocasions clares per a cap dels dos equips. La primera ocasió del partit, i practicament l'única, va ser pel al Sants, quan Sumarroca va pujar per la banda i feia un centre a Guille, que va rematar massa fluix i Ivan va aturar sense tenir massa problemes. El joc seguia centrat en el mig camp amb continus atacs per les dues bandes però sense acabar d'arribar a l'àrea contrària. La millor oportunitat del Molletense va ser al minut 25 quan van xutar una falta des de la mitja lluna i la pilota va acabar a les mans de Carlos.Ams aquesta falta d'encert es va arribar a la mitja part sense gols.

El segon temps va començar malament, ja que en el primer minut de joc el Molletense aconseguia el primer, i de moment únic, gol del partit, quan Agustín anava sol pel lateral i amb un fort xut al segon pal pujava el 0-1 al marcador. Tot i que el Sants semblava que reaccionava i volia igualar el resultat els visitants presionaven més i tenien més opcions. Durant el segon temps l'àrbitre va haver de parar el joc un parell de vegades per les enganxades entre els jugadors d'ambdós equips, fins al minut 74, quan després d'expulsar al jugador visitant Agustín es va formar una altra petita tangana i el col·legiat Pinzano Rodriguez va decir suspendre el partit. Pinzano Rodriguez va al·legar que els jugadors estaven més per barallar-se que per jugar al futbol, tot i que no hi va haver cap situació diferent del que acostuma asucceir en altres partits; a més a més cap jugador i cap espectador el van increpar perquè se sentís amenaçat. Ara només queda esperar a que el Comitè de Competició es pronuncii i anuncii quin dia es disputaran els 16 min que resten de joc.

D'aquesta manera el Sants és setè, amb 31 punts, 43 gols a favor i 23 en contra, a falta de finalitzar i comptabilitzar el partit del diumenge.