Data: 16/05/2016

Autor: Marc Miret

16 Maig, 2016 Comunicació, Cròniques, força sants, Primer Equip

El Sants es deixa dos punts al camp del cuer

El primer equip va empatar a 1 davant del Molletense i depèn de si mateix per assolir la plaça de promoció.

L'equip de Tito Lossio s'enfrontava a un rival ja descendit amb la necessitat de seguir sumant punts per continuar en la lluita per a l'ascens. Conscients de la importància de la victòria, el Sants va començar el partit amb intensitat i en els primers minuts de joc va gaudir de dues ocasions en les botes de Crivillés amb un xut de fora l'àrea i Cuadrillero amb una falta on la pilota va marxar per sobre del travesser. A mida que anaven corrent el cronòmetre les ocasions s'anaven succeint a l'àrea del Molletense. Tomás va ser un dels més incisius i va gaudir de dos xuts des de la frontal que no van trobar porteria i una bona ocasió des de dins de l'àrea on el seu xut el va rebutjar el porter local Albert. El Sants no aconseguia inaugurar el marcador i qui sí que ho va fer va ser el Molletense. En el minut 36, l'àrbitre va xiular una falta perillosa a la frontal de l'àrea del Sants. Mentre els jugadors santsencs es queixaven al col·legiat, Matito ho va aprofitar per treure ràpidament la falta i donar una assistència a Evans, que sol davant de Carlos, el va superar amb un xut pel pal curt. De manera sorprenent, el Molletense s'avançava en el marcador. Abans del descans, els santsencs van tenir una altra bona oportunitat de la mà de Sergio Navarro. El pitxitxi de l'equip va disposar d'un u contra u davant del porter però tot i superar-lo, es va avançar massa la pilota i no va poder posar la igualada en el marcador.

A la segona meitat el Sants va intentar de totes les maneres crear ocasions, però la defensa ordenada dels locals i la certa precipitació per voler empatar ràpid el partit va fer que, al cap i a la fi, no es disposessin de tantes oportunitats com en el primer temps. La més clara, una combinació de Tomás i Navarro on aquest últim, des de dins de l'àrea, va voler tornar-li a Tomás però l'assistència va quedar massa llarga i va arribar a les mans del porter Albert. Mentre el Sants ho seguia intentant, el Molletense volia sortir ràpidament a la contra i va tenir una ocasió molt clara per part d'Evans, que després d'una jugada individual, es va quedar sol a la part esquerra de dins de l'àrea i davant de Carlos va creuar massa la pilota. Finalment, en el minut 84, el Sants aconseguiria per fi l'empat. Cuadrillero va treure un córner des de la part dreta i la pilota li va arribar a Cristian Mulero, que des de dins de l'àrea petita, va rematar de cap i va aconseguir marcar el gol de la igualada (cal apuntar que en l'acta de la FCF, el gol li dóna a Xavi Pérez). Quedaven pocs minuts i el somni d'aconseguir capgirar el resultat seguia més viu que mai. El Sants ho intentava amb centrades a l'àrea ja fos en jugada o en pilota aturada. A les acaballes del partit, en un altre córner, una centrada de Cuadrillero li va arribar a la posició de Xavi Pérez que, des de dins de l'àrea petita, no va poder controlar bé la pilota i no aconseguia rematar a porteria.

Al final, l'empat a 1 va deixar insatisfet a l'equip que sentia haver perdonat una bona oportunitat d'escapar-se en la classificació. Amb l'empat entre el Manresa i el Vilassar (0-0) i les victòries de l'Horta davant del Mollet (1-0) i La Jonquera davant el Vic (2-0), el Sants queda a la tercera posició amb 54 punts, empatat amb La Jonquera que és segon i a només 2 punts del líder, el Vilassar (56). La propera cita serà al camp del Farners, que ocupa la vuitena posició amb 48 punts. El partit es juga aquest dissabte a les 16h al Municipal de Santa Coloma de Farners.

FITXA TÈCNICA:

MOLLETENSE: Albert, Víctor, Cabanas, Mario, Jairo, Pou, Vacas (Brian 31'), Álvaro (Jan 77'), Evans, Matito, Ao (Luis 59').

SANTS: Carlos, Crivillés (Pau 69'), Alberto (Óscar 87'), Picolo, Cura (Freixi 69'), Cuadrillero, Aleix (Xavi Pérez 79'), Guille (Mulero 69'), Gaudioso, Navarro, Tomás.

Àrbitre: Jordi José Barrera. T.G: Als locals Víctor, Jairo, Ao, Brian i Luis i als visitants Guille, Cura i Tomás.