F.C. Martinenc - U.E. Sants

Data: 22/01/2018 22:55

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
F.C. Martinenc - U.E. Sants
El partit
F.C. Martinenc F.C. Martinenc 0
U.E. Sants U.E. Sants 0
Camp Municipal del Guinardó

Data: 21/01/2018 12:00

Competicio: Primera Catalana 2017/2018, grup 2 (Jornada 18)

Col-legiats: Marcos Fernández Quintero, Xavier Calvo Arandés, David Rionegro Pérez.

Equips:
F.C. Martinenc Titulars: Buetas, Grimau, Marc Esteve, Varese, Chechu, Miki Poveda (Villegas 89'), Jandro, Ariel, Antolínez (Kilian 60'), Blasco (Felius 45'), Roland.
F.C. Martinenc Suplents: Marc Martínez, Barragan, Lucho, Adri Ruiz.

U.E. Sants Titulars: Yamandú, Picolo, Alberto, Cura, Fabregat, Gaudioso, Gala (Falcón 79'), Crivillés (Chicho 69'), Cervantes, Sumarroca, Navarro.
U.E. Sants Suplents: Gallardo, Shun, Llauradó, Joan, Javibi.

Gols:

Targetes:
U.E. Sants Cura (10')
F.C. Martinenc Ariel (75')
F.C. Martinenc Marc Esteve (76')
U.E. Sants Picolo (88')
F.C. Martinenc Jandro (89')

Cronologia
Onze inicial: F.C. Martinenc Buetas, Grimau, Marc Esteve, Varese, Chechu, Miki Poveda, Jandro, Ariel, Antolínez, Blasco, Roland.
Onze inicial: U.E. Sants Yamandú, Picolo, Alberto, Cura, Fabregat, Gaudioso, Gala, Crivillés, Cervantes, Sumarroca, Navarro.
0 F.C. Martinenc 0 - U.E. Sants 0
10 U.E. Sants Cura
45 F.C. Martinenc F.C. Martinenc Entra Felius per Blasco
F.C. Martinenc 0 - U.E. Sants 0
60 F.C. Martinenc F.C. Martinenc Entra Kilian per Antolínez
69 U.E. Sants U.E. Sants Entra Chicho per Crivillés
75 F.C. Martinenc Ariel
76 F.C. Martinenc Marc Esteve
79 U.E. Sants U.E. Sants Entra Falcón per Gala
88 U.E. Sants Picolo
89 F.C. Martinenc F.C. Martinenc Entra Villegas per Miki Poveda
F.C. Martinenc Jandro
90 F.C. Martinenc 0 - U.E. Sants 0

Comentari

Poques vegades podem gaudir del Sants per televisió però aquest cop si s'ha pogut per veure el derbi amb el Matinenc. Els de casa van sortir molt forts al inici del partit, amb algun xut ben defensat per Yamandú, i que va fer que la defensa tingués que treballar fort, quasi al limit, que quasi li va costar la expulsió a Cura.
Cap a meitat de la primera part el Sants va començar a prendre el control del partit i a crear ocasions importants sobretot a peus de Navarro, però el porter visitant sempre treia una ma o un peu per salvar el que eren grans jugades que només li van faltar acabar amb gol. I després van vindre les ocasions de Picolo, la de Alberto, la de Sumanrroca... però totes acabades de igual manera.
Aquest domini va continuar durant bona part de la segona part, fins al final del partit que el líder va decidir anar a l'atac, però el Sants es va defensar com sap i no va permetre mes perill del necessari. De fet el Martinenc no va tindre un corner a favor fins passat el minut 80.
Bon partit, tot i que el Sants es mereixia un millor resultat, que el fa continuar a la part alta a només 4 punts del nou líder, el San Cristobal que serà el següent equip en enfrontar-se al Sants. A partir d'ara sembla inevitable que partit rere partit començarà a sonar el run-run de una lliga adulterada cada cop que algú juga amb el Sants, ja que oficialment ja es equip de tercera. La millor manera de tancar boques serà guanyar aquesta lliga, com ja va fer la temporada passada.