El Sants, que lluita per la salvació, rep el Martinenc, que gairebé ha perdut la categoria

Data: 06/04/2019 11:41

Font: Betevé

Autor:

Text:
El Sants, que lluita per la salvació, rep el Martinenc, que gairebé ha perdut la categoria

Els santsencs necessiten la victòria per agafar una mica d'aire a la classificació

dissabte, 6 d'abril del 2019, a les 11.41

Aquest diumenge, a les 12.15 h, el camp de l'Energia serà l'escenari d'un derbi molt especial, un derbi en el qual la permanència serà la gran protagonista. El Sants rebrà el Martinenc amb l'objectiu de la salvació sobre la taula.
El Sants necessita sumar

El Sants arriba al partit amb la urgència de sumar. Els de Tito Lossio encadenen tres derrotes i dels últims 15 punts només n'han sumat un. Amb aquests números és fàcil pensar que estan amb l'aigua al coll, però de moment encara respiren. Són dissetens a la classificació i tenen quatre punts de marge respecte als llocs de descens, però el coixí és molt petit, per tant, la urgència de sumar punts és molt gran. Serà el quart derbi que encadenaran i els altres tres els han perdut tots: primer contra el Sant Andreu, després davant l'Horta i el cap de setmana passat al camp de l'Europa.
El Martinenc a un pas del descens

El Martinenc arriba al derbi de l'Energia amb millors números que el Sants, ja que ha aconseguit tres empats en els últims cinc partits, però sumar d'un en un no li ha permès sortir de l'últim lloc a la classificació. Els del Guinardó tenen el Sants, que marca la salvació, a 14 punts quan en queden 21 per jugar, per tant, aquest cap de setmana depenent dels resultats podrien quedar a un punt de ser equip de Primera Catalana. Els de Manel Moya intentaran el miracle, però són conscients que el repte és més que majúscul.