La UE Sants cau per la mínima a l’Hospitalet davant el líder de Tercera

Data: 25/02/2019 11:05

Font: Betevé

Autor: Carles Molet 

Text:
La UE Sants cau per la mínima a l'Hospitalet davant el líder de Tercera

Els verds han jugat amb 10 homes des de la primera meitat (1-0)

Carles Molet | dilluns, 25 de febrer del 2019, a les 11.05

La UE Sants ha perdut 1-0 a la Feixa Llarga, en un partit en què els de Tito Lossio van jugar amb un home menys des del minut 30 per l'expulsió de David Cura.

Bon plantejament, però sense sort

Els santnsencs han entrat al camp del líder amb valentia i han incomodat la sortida de pilota d'un desencertat Hospitalet. Tito Lossio, que havia preparat un canvi de sistema, incloent-hi tres centrals, ha encertat la tecla i ha sorprès un tècnic local que s'ha vist obligat a modificar la seva formació.

El moment clau del partit ha arribat a la mitja hora de joc. David Cura, que ja havia estat amonestat en els primers compassos de joc, ha vist la segona groga amb una entrada fora de temps i el Sants s'ha quedat amb 10 jugadors.

Nou escenari a la segona meitat

La penalització per l'expulsió ha anat apareixent a mesura que el partit avançava i l'Hospi es feia amo i senyor del joc. Tot i això, les ocasions han estat escasses. Tanmateix, en una centrada aïllada dels locals, Salinas ha aprofitat el refús de la defensa verda i ha fet el primer i únic gol del partit.

Durant el tram final, quan el Sants ja cercava l'empat a la desesperada, el líder ha pogut fer el segon en dues arribades en què el pal i Yamandú, porter del Sants, han continuat donant vida al partit.

Amb aquesta derrota, el Sants buscarà tornar a guanyar davant la seva afició després de perdre l'últim partit com a local contra el Castelldefels.

La roda de premsa de Tito Lossio