Sants - San Cristóbal

Data: 24/09/2022 12:30

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
Sants - San Cristóbal
El partit
U.E. Sants
C.P. San Cristóbal
Tercera RFEF Grup V (Jornada 3 - Temporada 2022/2023) - 25/09/2022 12:30
El proper dia 25 de setembre a les 12:30 la U.E. Sants torna a repetir partit a casa en la tercera jornada de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la C.P. San Cristóbal. El partit es disputarà al Camp de l'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Ángel Berjaga Ruz, assistit per José Antonio Berjaga Ruz (germà de l'árbitre) i Francisco Javier Cozar Garrancho, tots tres del col.legi de Girona.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Ángel Berjaga Ruz
Arbitre Assistent 1: José Antonio Berjaga Ruz
Arbitre Assistent 2: Francisco Javier Cozar Garrancho
El col.legiat Ángel Berjaga Ruz serà la primera vegada que arbitrarà el Sants, pero en José Antonio que será arbitre asistent, ja va arbitrar el Sants, a L'Energia, a la temporada 2017/2018 a Primera Catalana. Aquell dia el Sants va perdre 0 a 1 contra el Lleida.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Tercer partit del Sants de la temporada 2022/2023, segon a casa consecutiu, amb el balanç d'un guanyat i un perdut. Amb 5 gols a favor: 2 de Hicham, un a cada partit, i 1 de Sergi Candena, 1 de Cura i 1 de Cristian Ubón. I 4 gols en contra, tots encaixats per Llasera, en el primer partit. El Sants tindra el dubte de Gabaldón que es va sortir del camp lesionat l'ultim partit.

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Centro Parroquial San Cristóbal
Centro Parroquial San Cristóbal
Centro Parroquial San Cristóbal

L'any 1957 un grup d'amics de la parròquia de Ca N'Anglada, a Terrassa, van decidir muntar un equip pel barri. El 1958 s'inscrivien a la Federación Catalana de Fútbol amb el nom de Centro Parroquial San Cristóbal Club de Futbol. Els seus colors son franges verticals blanc-i-blaves. Els dos equips s'han trobat mes d'una trentena de vegades amb força igualtat. El primer enfrontament va ser per la temporada 1981/1982, on el Sant Cristóbal va golejar per 1 a 4. I així va continuar en els següents partits, i no va ser fins el 1984 que el Sants li va guanyar el primer partit, 3 a 0, pero ja no es trobarien mes fins a primers dels 90. Un nou tall i tornen a no coincidir fins a finals de la dècada. La historia es repeteix en el segle XXI, però ara porten trobant-se regularment des de 2017. Les victories verd-i-blanques les hem de buscar entre el 1984 i el 2005, ja que des de l'any 2017 han jugat 9 partits, 1 victoria pels santsencs i 8 pel San Cristóbal, la majoria amb només un parell de gols. Tot i que en aquesta tercera jornada tot dos equips es troben igualats, una victoria i una derrota, la historia diu que hem d'esperar una victoria blac-i-blava per un resultat ajustat.
web: cpsancristobal.com
twitter: @CPSanCristobal
wikipedia: es.wikipedia.org