U.E. Sants - C.P. San Cristóbal

Data: 25/09/2022 23:05

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
U.E. Sants - C.P. San Cristóbal
El partit
U.E. Sants, 1 - C.P. San Cristóbal, 1

Tercera RFEF Grup V (Jornada 3 - Temporada 2022/2023)
Data: 25/09/2022 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Ángel Berjaga Ruz. José Antonio Berjaga Ruz i Francisco Javier Cozar Garrancho.
Les dades

U.E. Sants: Llasera; Sergio Paz, Cura, Iván Tébar (Marc Rayo), Álex Ruíz; Granero (Franco), Gabaldón, Pau Caresia (Àlex Pauner), Sergi Cadena; Iván García (Nil Hervías) i Hicham (Ubón).
Suplents: Lucea i Castelló.

Canvis:
Entra Ubón per Hicham (min. 62).
Entra Franco per Granero (min. 62).
Entra Marc Rayo per Iván Tébar (min. 72).
Entra Àlex Pauner per Pau Caresia (min. 90).
Entra Nil Hervías per Iván García (min. 90).
Sancions:
TG: Gabaldón (min. 42), Iván García (min. 67), Franco (min. 73), Álex Ruíz (min. 84).


C.P. San Cristóbal: Varo; Sierra, David, Ricki, Adri; Yeray, Tom, Kevin (Sanku); Abde (Jordi), Cantí (Eric) i Ion.
Suplents: Guillem, Lázaro, Jon i Àlex.

Canvis:
Entra Jordi per Abde (min. 65).
Entra Sanku per Kevin (min. 65).
Entra Eric per Cantí (min. 82).
Sancions:
TG: Yeray (min. 87).


Gols:
1-0 Gabaldón (min. 65).
1-1 Cantí (min. 74).


Més vídeos:
Crònica:

Hem tingut el segon partit consecutiu a casa i la tònica ha estat el poc futbol. Hi hagut emoció, pel resultat però no pel joc. El San Cristóbal ens ha dut de nou a Mario Cantí, que va jugar amb nosaltres a la temporada 2018/2019, i que ens ha deixat un gol, i en Guille, que hi va ser al primer equip des de el 2013 fins al 2020 que va marxar al Castelldefels, i que avui no ha jugat.

La tònica durant tot el partit ha estat de domini per part del San Cristóbal, però ni uns ni altres han fet cap xut que fes que els portes passessin gaire neguit. Així ha passat la primera part on el Sants, no ha patit gaire, però no ha trepitjat l'àrea contraria. La segona part ha tingut el mateix to, fins que en el minut 65, Marc Gabaldón ha recuperat una pilota, ha començat a corre cap a la porteria del San Cristóbal, desfent-se d'algun defensor, ha fet una paret amb Franco que l'ha deixat ja dins de l'àrea, on en mig de la defensa ha xutat fort i ras. Varo, el porter blanc-i-blau, ha rebutjat la pilota, però Gabaldón que no ha perdut la fe en la jugada ha tornat a xutar posant la pilota a la xarxa. Nou minuts del mateix joc sense perill, fins que en una jugada que ja havien repetit mil vegades el San Cristóbal, han decidit passar-li la pilota a Cantí, que estava al límit de l'àrea, i ha col.locat la pilota arran de pal on Pau la vist sortir del bosc de cames dels defenses i ja no ha tingut temps ni de llançar-se, ni que fos per la foto. En els 20 minuts que han restat fins al final, ja que s'han donat 4 minuts extres, l'única variació sobre el poc futbol ha estat que el Sants ha aprofitat les recuperacions per sortir a tota velocitat a la contra, però tampoc ha inquietat gaire al porter blanc-i-blau.

La conclusió després de tres jornades, es que aquest equip de joves confeccionat per jugar a primera catalana, potser guanyaran o perdran, potser jugaran millor o pitjor, però li posen fe, totes les ganes i el cor en tot el que fan. De moment marquen en cada partit, lo qual no es poca cosa, i tret del primer partit sembla que no pateixen gaire en defensa. I segur que vindran mals moments però sembla que estarem orgullosos d'ells en aquest any centenari.