El Sants es fa fort a casa (3-1)

Data: 21/09/2014

Font: (enllaç trencat)

Autor:

Text:
El Sants es fa fort a casa (3-1)

Hi ha jugadors especials que marquen la diferència damunt d'un terrent de joc. Jugadors que, en només sis minuts, poden decidir un partit. I el Sants té la sort de comptar amb un d'ells: Samu.
El partit ha començat amb moltes ocasions per part dels dos conjunts, però les rematades finals no acabaven en gol. A la represa, Tito Lossio ha donat entrada a Samu i l'enfrontament ha canviat radicalment. Al minut 6, el davanter del Sants ha fet una magnífica assistència perquè Sergio Navarro anotés el primer gol local.
Dos minuts més tard, Samu ha provocat una falta a la banda. David Gala ha centrat i Picolo, amb una bona rematada de cap, ha marcat el segon gol. A partir d'aquest instant, la Gramenet s'ha vist amb la necessitat de pujar línies per retallar distàncies en el marcador. Amb el migcamp trencat, els homes de Tito Lossio han aprofitat per tancar el partit amb el segon gol de Sergio Navarro, després d'una gran jugada per la banda dreta de Guillem. El Sants s'ha relaxat i la 'Grama' ha pogut marcar mitjançant Canelada.
Amb aquesta victòria, el Sants suma 6 punts en les quatre jornades mentre que la Gramenet continua sense aconseguir cap punt a Primera Catalana.