Sancions i... als tribunals?

Data: 05/02/2009 20:07

Font: (enllaç trencat)

Autor:

Text:
Sancions i... als tribunals?

La Iberiana es planteja denunciar l'àrbitre del partit contra el Sants


El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ja s'ha pronunciat sobre el cas 'Sants-Iberiana' amb els càstics als jugadors i tècnics suspesos cautelarment, a banda de donar el partit per acabat. No obstant això, la indignació continua present al club de la Zona Franca, que ja prepara recursos a tots les instàncies i fins i tot es planteja presentar una denúncia davant la justícia ordinària contra l'àrbitre del partit, Francesc Martorell, per pressumpta falsedat documental.

A la darrera circular de sancionats de la FCF, s'informa de que el partit Sants-Gimnàstica Iberiana, suspés al minut 79 per pressumpta agressió a un àrbitre assistent, es dóna per acabat amb el resultat que reflectia en aquells instants el marcador de Magòria, és a dir, 3-1. A més, es donen a conèixer els càstics als suspesos cautelarment la setmana anterior. L'entrenador de l'equip vermell, Fernando Navarro Raja 'Picolo', és sancionat amb tres partits de suspensió. Pel que fa als jugadors, Omar rebia set partits de càstic; Alex Alarcón, cinc i Dani Benítez, un. A tots ells se'ls ha de restar l'encontre Gimnàstica Iberiana-Horta de la setmana passada, amb la qual cosa Dani ja ha complert la seva sanció.

En cap cas no es fa esment d'una altra mesura que ha portat força polèmica als darrers dies, la decisió de que el partit Gimn. Iberiana-Horta de diumenge passat es disputés a porta tancada. Fins i tot, des del club se'ns comenta que en cap cas van rebre notificació oficial de la FCF en aquest sentit. Davant tots aquests fets, el club de la Zona Franca no es vol quedar de braços creuats i, segons ha pogut saber FutbolCatalunya.com, pensen presentar recurs davant el Comitè d'Apel·lació i, en funció de la resposta que obtinguin, portaran el cas al Tribunal Català de l'Esport (TCE). A banda d'això, el club s'ha plantejat seriosament la possibilitat d'anar als tribunals de justícia ordinària, tot presentant una denúncia contra l'àrbitre Francesc Martorell per presumpta falsedat documental en relació a l'annex de l'acta que aquest col·legiat va escriure al seu moment.

Cal esmentar que des de la directiva de la Gimnàstica Iberiana s'ha treballat a fons sobre aquest cas i en el plec d'al·legacions s'han aportat testimonis gràfics referents al partit en qüestió. A més, el club ha demanat, via intranet, una reunió amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Ricard Campoy, per tal d'aclarir els aspectes que han originat aquesta situació que no acabarà amb la decisió final de Competició.

Font(futbolcatalunya.com)