La UE Rapitenca comença la lliga amb una gran victòria (4-2) contra el Sants i es situa líder

Data: 11/09/2022

Font: canal21ebre.com

per Canal 21 Ebre

11 de setembre de 2022

La UE Rapitenca va començar la Tercera Federació de manera inmillorable, guanyant 4-2 al Sants a la Devesa, i s'ha situat com a líder de la categoria. A la primera meitat, els del Montsià van aconseguir un bon avantatge de 3-0, aprofitant la meitat de les aproximacions de les que van disposar. Els dos primers gols van ser obra de Pachu i Omar, als minuts 22 i 32, gràcies a dos xuts des de fora de l'àrea que van culminar bones triangulacions de l'equip mariner. El 3-0 el va anotar Guillem Martínez, al minut 35, amb una rematada des de dintre de l'àrea. Per la seua part, el Sants només va disposar d'una ocasió en els primers 45 minuts, que no la va materialitzar.

A la segona meitat, els visitants van retallar distàncies amb un gol de Cadena al 52?, però quatre minuts més tard, Guillem Martínez va anotar el 4-1, recollint el rebuig del porter visitant, després d'un xut d'Édgar. Els ebrencs van disposar d'oportunitats per ampliar el marcador, però el que va marcar va ser el Sants, quan Hicham va anotar el 4-2 al 75'. En els minuts restants, el marcador ja no es va moure i els tres punts es van quedar a casa.

Aquesta setmana, la UE Rapitenca prepararà la segona confrontació de lliga, al camp del San Cristóbal, on els de 'Beto' Company lluitaran per assolir una nova victòria.

Font: Twitter UE Rapitenca