U.E. Sants - U.E. Tàrrega

Data: 21/05/2012 00:54

Font: Blog U.E. Sants

Autor: Jordi Gil 

Text:
U.E. Sants - U.E. Tàrrega
El partit
U.E. Sants 3
U.E. Tàrrega 1
Camp de L'Energia (20/05/2012 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 32)
El sants ha aconseguit amb la victòria d'avui certificar la seva permanència a Primera catalana, ja que a falta de dos jornades esta a set punts de l'equip que marca la promoció i només resten sis punts per jugar.
La primera part del partit el Sants ha sorprès al Tàrrega, amb intensitat, pressió i encert. Només es duien quatre minuts i en una pilota llarga Michael a sorprès a tothom guanyant a la defensa per velocitat i al porter amb una vaselina. Aquest gol ha fet que tota la primera part és convertís en una anada i tornada de jugades per totes dues bandes. Tot i això el perill era relatiu i les poques oportunitats clares del Tàrrega les ha aturat Carulla. El Sants no tenia gaire mes encert, però en el minut trenta-set una bona jugada molt ben trenada entre Teixe i Fabregat, acaba amb un centre que remata Michael de nou al fons de la porteria.
La segona part, el anar i tornar ha continuat, però amb el Sants molt mes reculat el Tàrrega ha creat mes arribades, però les perilloses només eren aquelles en que la defensa del Sants fallava. Així en una errada dos jugadors del Tàrrega han enganxat a la defensa avançada i han fet el dos a un amb facilitat. Això era el minut seixanta. A partir d'aquest moment s'han igualat les anades i tornades, però tal com s'apropava el final els jugadors del Tàrrega estaven cada cop mes nerviosos. Fruit d'aquest nerviosisme quan ja estava a punt d'acabar el partit han fet penalty després d'una bona jugada trenada pel Sants. El penalty la transformat Alliaume en el definitiu tres a un.
Ara només queden dos jornades, a casa de la Rapitenca, el campió de la lliga, i ve a casa el Vista Alegre, quart, que ja no és juga res, perquè el Júpiter s'ha assegurat la segona plaça que li dona l'opció a jugar la promoció d'ascens. Així que ens queda un tranquil final de lliga.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Cristian, Vergés, Alberto, Robert, Edu Soler, Fabregat (Juste 77'), Raúl Hernández (Mario 43'), Texeira (Alliaume 81'), Michael (David Fernández 88'), Peque (Castillo 69').

U.E. Tàrrega: Chiné, Vendrell, Palau, Nuno (Oscar 88'), Pacheco, Roca (Espuga 89'), Grau (Sergi 65'), Bañuelos (Edgard 83'), Esteve, Pijuan, Thiago (Gasso 65').
Col.legiats
Rubén Mancera Antón. Manuel García Rodríguez, Pedro Bailón Díaz.

T.G.: Edu Soler (25'), Fabregat (75'), Juste (89'). Roca (56'), Chiné (89').
T.V.:...
Incidencies
U.E. Sants
0-0
U.E. Tàrrega
25
Edu Soler
1-0
37
Michael
2-0
43
Entra Mario per Raúl Hernández
2-0
U.E. Sants
2-0
U.E. Tàrrega
56
2-0
Roca
60
2-1
Nuno
65
2-1
Entra Sergi per Grau
2-1
Entra Gasso per Thiago
69
Entra Castillo per Peque
2-1
75
Fabregat
2-1
77
Entra Juste per Fabregat
2-1
81
Entra Alliaume per Texeira
2-1
83
2-1
Entra Edgard per Bañuelos
88
Entra David Fernández per Michael
2-1
Entra Oscar per Nuno
89
Alliaume
3-1
Entra Espuga per Roca
Juste
3-1
Chiné
U.E. Sants
3-1
U.E. Tàrrega
Videos (mes videos)