El Sants inicia la lliga amb una derrota davant el Tàrrega (2-3)

Data: 09/09/2012 17:52

Font: Betevé

Autor: Albert Setó

Albert Setó | diumenge, 9 de setembre del 2012, a les 17.52

El Sants s'ha estrenat a la lliga amb una derrota a casa contra el Tàrrega per 2 a 3. L'equip santsenc ha sortit amb ganes però no ha pogut fer res davant l'efectivitat dels homes d'Edu March, que han marxat al descans amb un 0 a 2. A la represa el verd-i-blancs ho han intentat i han pogut empatar, però al final no ho han aconseguit.

Els verd-i-blancs han sortit portant la iniciativa, però un gol de Vendrell en la primera arribada visitant ha fet baixar els ànims als santsencs, que han vist com Rafa ampliava diferències abans de la mitja part. La xerrada del descans ha esperonat els locals que han aconseguit l'1 a 2 gràcies a Peque. El conjunt santsenc ha pogut empatar amb un llançament de falta d'Steven que ha topat amb el travesser. A les acaballes, la sort s'ha aliat amb els targarins que mitjançant Marc Baiget han fet l'1 a 3. Encara hi ha hagut temps per veure el gol de Peque que ha situat el 2 a 3 definitiu.