C.P. SAN CRISTOBAL 1 - U.E. DE SANTS 1

Data: 30/11/2009 23:59

Autor: Jordi

El Sants suma un punt, en un partit de dues cares dels blanc i verds.

Partit de contrastos el viscut aquest dissabte passat al municipal de Ca n'Anglada de Terrassa. Pel que fa a la primera part, es va poder veure un Sants ben posicionat en defensa, però amb moltes dificultats a l'hora de circular la pilota i crear perill sobre la porteria de l'equip parroquial. Morales puntualment va provar fortuna en tirs llunyans, que no varen trobar porteria.

Per contra els homes de Miquel Pirt, creaven situacions puntuals de perill amb més facilitat, davant la porteria defensada per Carlos. En una d'aquestes arribades, el seu davanter Dame aconseguia l'1 a 0, anticipant-se a la defensa avançada de la Unió Esportiva de Sants i a la sortida desesperada de Carlos. Amb aquest resultat s'arribaria al final de la primera part, amb un clar color egarenc, davant d'un Sants força gris i sense idees.

A la represa el partit va canviar per complert, i l'equip de Pep Marguí, va prendre la iniciativa del joc als locals, aquests van haver de multiplicar-se en tasques defensives per no veure's superats. Van ser diverses les ocasions de gol dels blanc i verd, però cap servia per obtenir la igualada, ho van intentar Xavi Pascual, Edu, Dani Acosta que va realitzar un gran partit i David Haro.

Finalment i gràcies a la insistència dels jugadors sansencs, a falta de 12 minuts pel final, Dani Acosta recollia una pilota penjada des de la banda dreta i d'un tir creuat a l'esquerra del porter, transformava l'1 a 1 que seria definitiu.

El Sants va oferir una gran imatge al municipal de Ca n'Anglada, demostrant que en aquesta 1era catalana, pocs equips juguen com el Sants. Ara, hauran de ser capaços de mantenir aquest nivell de joc i ritme de pilota, durant tot el partit. Esperem que el pròxim partit a casa contra el Tàrrega, sigui així, i puguem sumar els tres punts.