Empat a 1 contra el Sants

Data: 30/11/2009 23:59

Font: Blog U.E. Sants

El San Cristóbal es manté en llocs d'ascens tot i l'empat

Tot i cedir dos punts, el conjunt de Miquel Pirt continua ocupant llocs d'ascens a Tercera Divisió. Ara mateix és tercer amb 26 punts, els mateixos que té el segon, la Muntanyesa, i a dos del líder, el Vilafranca

El San Cristóbal no ha pogut passar de l'empat a un a casa contra el Sants, un resultat just pels mèrits de tots dos equips i més tenint en compte que els parroquials han fet un joc poc vistós. Tot i cedir dos punts, el conjunt de Miquel Pirt continua ocupant llocs d'ascens a Tercera Divisió. Ara mateix és tercer amb 26 punts, els mateixos que té el segon, la Muntanyesa, i a dos del líder, el Vilafranca. El San Cristóbal ha tingut més la possessió de la pilota durant el primer temps, tot i que s'ha prodigat poc en atac. L'única clara ocasió dels locals, però, ha acabat en gol a la mitja hora de joc. L'acció comença amb una recuperació de Cárdenas al mig del camp i una posterior mil·limètrica assistència d'Oliver a Dame, que el davanter local no desaprofita per batre per sota el porter Carlos. El Sants ha pressionat més al segon temps i ha gaudit de les primeres clares ocasions de gol. Als pocs minuts de la represa, Carlitos ho ha provat primer des de fora de l'àrea. El San Cristóbal ha reaccionat i ha marcat de nou, tot i que el gol ha estat anul·lat perquè Oliver l'havia aconseguit amb la mà. La targeta groga era ben merescuda. El ritme del partit ha anat a més a mesura que passaven els minuts, amb arribades a totes dues porteries. Xavi Pascual ha tingut l'oportunitat d'empatar pel Sants, tot i que les millors ocasions han estat pel San Cristóbal. Cárdenas ha pogut ampliar les diferències en dues clares accions, que el porter barceloní ha salvat in extremis. La segona, posant la mà en un intent de vaselina del golejador terrassenc. I del possible 2 a 0 s'ha passat a l'empat a u, quan Acosta ha aprofitat l'assistència amb el cap del seu company Carlitos per batre Óscar a cinc minuts pel final. El San Cristóbal visita el Masnou en la pròxima jornada.

(font: terrassadigital.cat)