Sants: Yamandú, Carlos (Borrull 76'), Fabregat (Chicho 46'), Cura, Picolo, Gaudioso, Crivillés, Gala, Navarro, Sumarroca i Cervantes (Joan 87').

San Cristóbal: Adri, Xapi, Almi, Andreu, Cristian, Muntada (Josep 83'), Marc (Aitor 71'), Kevin (Edu 87'), Ruy (Rubén 89'), Cabrera i Mario.

Àrbitre: Cardenal Vargas. TA: Gaudioso, Picolo i Yamandú/Xapi i Cabrera.

Gol: 0-1, Aitor (p) (72').

Espectadors: 250 persones

Un penal transformat per Aitor decideix el matx

El Sants es va deixar els tres punts en un partit disputadíssim

L'encontre va estar precedit per un minut de silenci en memòria de l'empresari Pere Balañá, soci número 1 de l'entitat santsenca.

El San Cristóbal va començar dominant el joc, creant més pressió però sense ocasions de perill, encara que poc a poc el partit es va anar igualant amb contínues anades i vingudes.

Les primeres ocasiónes clares van ser per al Sants, ambdues procedents de Navarro qui, primer en una jugada personal i després amb un centre de Carlos, va posar a prova el meta Adri.

El temps anava passant sense massa intensitat fins al minut 42, quan el col·legiat va assenyalar un penal per unes suposades mans de Picolo al costat del pal, Mario va ser l'encarregat de llançar-lo, però un espectacular Yamandú va aconseguir rebutjar i mantenir l'empat a zero fins al descans .

En el segon temps tots dos equips van sortir a per totes, posant en alerta els porters, els quals van tenir una actuació memorable.

Primer ho intentava Mario pel San Cristóbal, sense fortuna; minuts més tard era Cervantes qui ho provava per als blanc-i-verds, però tampoc hi havia sort. Al 66? Yamandú salvava de nou el gol, però al minut 70 feia un penal sobre Ruy que Aitor es va encarregar de transformar, anotant el 0-1.

Els de Tito Lossio no es van rendir i van continuar provant amb múltiples ocasions d'un fantàstic Cervantes, de Borrull i de Navarro, però no era el dia dels blanc-i-verds i el marcador ja no es va tornar a moure, donant per bo el gol dels egarencs.

D'aquesta manera el Sants és 5è, amb 34 punts, 19 gols a favor i 19 en contra.