Font: Betevé

Autor: Redacció d'esports

Un gol d'Aitor de penal dona la victòria al San Cristóbal

Redacció | diumenge, 28 de gener del 2018, a les 19.59

El Sants ha perdut a casa davant el San Cristóbal per 0 a 1. Els santsencs no han pogut fer res contra el líder. Els egarencs han tingut les ocasions més clares. A la primera part han desaprofitat un penal, però a la segona, Aitor no ha fallat i ha marcat des dels 11 metres.

El Sants no ha pogut donar la sorpresa en el seu enfrontament contra el líder de la categoria, el San Cristóbal. El matx ha començat amb els verd-i-blancs bolcats en atac intentant portar l'ofensiva del joc. El San Cristóbal ha reaccionat ràpidament i després d'aquesta gran aturada de Yamandú, l'àrbitre ha xiulat penal per mans del defensor local. El porter santsenc ha estat encertat i ha aconseguit aturar la pena màxima. El posterior rebot ha acabat en gol, però el col·legiat l'ha anul·lat per fora de joc. Ja a la segona part, Yamandú ha estat providencial per evitar el primer dels visitants traient una gran mà. La jugada següent ha tornat a tenir el mateix protagonista, aquest cop però provocant un penal sobre Ruy. En aquesta ocasió, Aitor ha estat l'encarregat de transformar-lo, fent pujar el definitiu 0 a 1 a l'electrònic.