El San Cristóbal guanya el Sants (0-2), encadena el tercer triomf seguit i té a tir el play-off

Data: 03/12/2018

Font: terrassadigital.cat

Autor: Joan Gutiérrez López

Joan Gutiérrez López Data: 03/12/18

Tercera victòria consecutiva del CP San Cristóbal, que continua escalant posicions a la classificació. El triomf per 0 a 2 d'aquest diumenge al camp del Sants situa els d'Oliver Ballabriga en vuitena posició amb 27 punts, a només tres del play-off d'ascens. De fet, en cas de guanyar dimecres a Cambrils contra el Reus "B", en partit suspès per la pluja, els parroquials empatarien amb el quart, el Vilafranca.

El partit contra el Sants ha estat equilibrat, amb arribades d'un i altre equip, però el San Cristóbal ha colpejat primer amb un gran gol d'Adrià Prado en el minut 19. El lateral parroquial rep una bona passada de Cristian i supera Yamandú d'un gran xut. Dani Lledó, amb les seves aturades, ha mantingut la porteria a zero.

El Sants ho ha seguit intentant en el segon temps, però s'ha trobat amb un San Cristóbal molt ordenat en defensa. Danny Elliott ha pogut fer el segon de falta, però la pilota s'ha estavellat al pal. El davanter anglès ha disposat d'una altra ocasió a pilota aturada en un final vibrant en totes dues porteries. La sentència ha arribat en el temps afegit. El Sants s'ha bolcat a la recerca de l'empat i un córner s'ha convertit en un ràpid contracop iniciat per Kevin i que ha definit Tom a la perfecció.

El San Cristóbal inicia de forma immillorable la setmana de 9 punts. Reus B i Hospitalet esperen un rival que no té sostre i que s'està convertint en la revelació de la temporada