El Sants perd a l'Energia contra un San Cristóbal superior (0-2)

Font: Betevé

Autor: Carles Molet

Prado i Tom han estat els autors dels gols visitants

Carles Molet | diumenge, 2 de desembre del 2018, a les 19.37

El Sants ha perdut a l'Energia davant el San Cristóbal per 0 a 2. El primer gol del partit ha arribat a la primera part i l'ha signat Prado. Els santsencs han buscat l'empat i han tingut ocasions per fer-lo, però no han estat encertats en la rematada final. A les acaballes del partit Tom ha sentenciat fent el 0 a 2.

El San Cristóbal domina a les dues àrees

El partit entre nouvinguts a la categoria ha tingut una part per a cadascú. El San Cristóbal ha dominat la primera gràcies al seu joc intens i directe però això no ha estat impediment perquè els santsencs s'apropessin a l'àrea rival gràcies a la mobilitat de Navarro i a les jugades aturades. També Mario ho ha provat davant d'uns terrassencs que han encertat a la primera clara: el lateral Prado ha controlat una pilota creuada i la col·locada lluny de Yamandú. 0 a 1 i el partit on el volien els visitants. Aleix ha estat a punt d'igualar el marcador amb un llançament de falta directa en l'última de la primera meitat. El descans ha canviat el decorat del matx i el domini ha passat a ser d'uns verd-i-blancs obligats a atacar. Amb els laterals pràcticament d'extrems, els de Tito Lossio han intentat aconseguir profunditat per bandes, però tot i arribar bé a línia de fons, no s'ha aconseguit mai una rematada clara. El San Cristóbal ha sobreviscut a la pressió buscant contres per matar el partit i Dani ha tingut el 0 a 2 amb una falta que ha anat al pal. Amb el pas dels minuts, Tito Lossio ha anat acumulant gent a davant buscant l'empat, cosa que ha generat buits cada cop més grans a l'esquena de la defensa. Amb tot a cara o creu, o empat o segon gol, finalment ha tocat creu i Tom ha sentenciat el matx en el descompte. El Sants segueix en descens i la setmana vinent visita el Sanboià, un rival directe de la categoria.